2777
2789
عنوان

خواهشا با این وضعیت بچه نیارید :(

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
آخه اگه بچه کتک بخوره میگه من که آخرش کتک میخورم پس بزار کاری که میخوام بکنم نهایتش  یه کتک هم ...

خب اگه هم بچه لوس بار بیاد

اونوخ میگه مامان بابام ک چیزی بهم‌ نمیگن 

پس بذار کار خودمو کنم

منم نگفتم واسه هر رفتار غلط کتک بخوره 

ی سری اشتباهاتشون هس 

ک نمیشه صرفا با حرف حالیشون کرد 

ک کارشون اشتباه بوده 

و این اشتباهه ممکنه ریشه بزنه تو زنوگیش!

خب اگه هم بچه لوس بار بیاد اونوخ میگه مامان بابام ک چیزی بهم‌ نمیگن  پس بذار کار خودمو کنم م ...

نمیدونم والا باید بریم مطالعه کنیم ببینیم چه کاری درسته

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من فک میکنم به هممون ربط داره  اون بچه پس فردا میخواد وارد جامعه شه منتهی من  نفه ...

رفتار درست تو هرجایی فرق میکنه مثلا وقتی همسایه ات بچه اش و میزنه میتونی زنگ بزنی اورژانس اجتماعی وقتی تو خیابون این رفتار و میبینی خیلی راحت باید بری جلو تذکر بدی که این چه رفتاری و چرا بچه تون و میزنید و ......شاید تو لحظه نتیجه دلخواهت و نگیری ولی  موضوع مهم این که  حسایت نسبت به کودک_ازاری# باید تو جامعه بالا بره حداقل اینطوری نباشه که هرکس فکر کنه هرموقع خواست میتونه بچه اش و بزنه مردم هم نگاهش کنند

هر کسی یه جور منطق داره  من فک نمیکردم الان مادرامون بچه هاشونو بزنن با خوندن این تاپیک میبینم ...

نه . منظورم این نبود

منظورم اینه که من حق دارم که الان انقدر داغونم

اخه باهام بدرفتاری زیاد شده

جور دیگه بخون گلم

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
من نمیگم هر اشتباه ی کتک!!! ولی ی سری اشتباهات کتک لازم میشن!

ببین من پایان نامه ام درباره کودک ازاری بوده الان هم شغلم با بچه ها در ارتباط هیچ اشتباهی هیچ اشتباهی به والدین مجوز کتک زدن نمیده و مطمئن باش هیچ پدر مادری وقتی بچه ش و میزنه به این که اون و متوجه اشتباهش کنه یا اینده اش فکر نمیکنه فقط تو اون لحظه میخواد عصبانیتش و خالی کنه و کنترل امور و به زور تو دستش بگیره 

رفتار درست تو هرجایی فرق میکنه مثلا وقتی همسایه ات بچه اش و میزنه میتونی زنگ بزنی اورژانس اجتماعی وق ...

حق با شماس

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
من فقیر،بافرهنگ و با شعور زیاد دیدم...پولدار بیشعور و بی فرهنگم زیاد دیدم....تو هر قشری با هرسطح مال ...

حرف من حرف شمارو نقض نمیکرد من‌منحصرا درمورد همون کیس خاص گفتم وگرنه من مریخ زندگی نمیکنم که چیزهایی که شما گفتینو ندیده باشم