2777
2789
عنوان

تخمک گزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست

تو اینترنت بزن ماشین حساب تخمک گذاری.. البته اگه قاعدگیت منظمه دقیق بهت میگه. حتی تاریخ زایمان و روزایی ک احتمال نطفه پس رو دختر

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  
تو اینترنت بزن ماشین حساب تخمک گذاری.. البته اگه قاعدگیت منظمه دقیق بهت میگه. حتی تاریخ زایمان و روز ...

مال من که نامنظمه چیکارکنم؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی نمیدونستم برا آینده م خوبه😁

🤔؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
 نامزدم هنوز

🤗

همونجا برا قاعدگی نامنظم هم زده. ولی دیگه نمیگه دقیق چه روزی تخمک گزاری داری. ولی روزایی که احتمال باروری هس رو بهت میگه

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  
همونجا برا قاعدگی نامنظم هم زده. ولی دیگه نمیگه دقیق چه روزی تخمک گزاری داری. ولی روزایی که احتمال ب ...

اره یه بارزدم نوشت از۳۲روزتا۵۷روزمتغیره دوره هام😐

من سرپسرم چنددوره کلومیفن خوردم امپولم زدم ماه آخرکه باردارشدم ازشروع پریودی رازیانه خوردم ۳روز بعدش همون ماه یه فولی۱۷داشتم چپمم۲۵

راستیه آزادشد باردارشدم

بعد یه سوال دیگه روزای تخمک‌گذاریمون میوفته تو شبهای قدر  گناه نداره اقدام داشته باشیم؟؟

بهترین ماه قمری برای اقدام به بارداری

بر اساس روایات معصومین ماه رمضان نسبت به سایر ماه‌های قمری برتری‌های فراوانی دارد و اقدام به بارداری در این ماه از سایر ماه‌ها بهتر است. در طول ماه رمضان هم باردار شدن در نیمه دوم این ماه بیشتر توصیه شده است.

بهترین زمان برای نزدیکی در ماه رمضان

بهترین زمان برای نزدیکی در ماه رمضان و اقدام به بارداری یک سوم آخر شب است. اگر قصد دارید که در ماه رمضان با همسرتان نزدیکی داشته باشید باید زمان را طوری تنظیم کنید که تا قبل از طلوع آفتاب غسل جنابت را انجام داده باشید.

البته باید در نظر داشته باشید که زمانی اقدام به بارداری کنید که قمر در عقرب نباشد و همچنین در مورد ایام شهادت ائمه معصومین (ع) هم توصیه شده که به احترام شهادت این عزیزان از اقدام به نزدیکی و انعقاد نطفه جلوگیری شود. فقط شب شهادت حضرت علی یعنی از اذان مغرب روز بیستم ماه رمضان تا اذان مغرب روز بیست و یکم ماه رمضان ایراد داره .

اما در شب قدر اول و سوم از لحاظ بستن نطفه بهترین شبهای ماه رمضان هست

حتی بعضی بر این باورند که نطفه‌هایی که در طول ماه رمضان منعقد می‌شوند نسبت به سایر نطفه‌ها از هوش و ذکاوت بالاتری برخوردار هستند.

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بهترین ماه قمری برای اقدام به بارداری بر اساس روایات معصومین ماه رمضان نسبت به سایر ما ...

مرررسی  عزیزم خیلی خوب و مفید بود ممنون🙏🙏

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻