2777
2789

تاپیک های زیادی هست دررابطه با خاهرشوهر 

مادرشوهر

پدرشوهر

جاری فضول 

اینا راهکاره اثبات شده وعمل شدست🤣🤣🤣🤣🤣بیایم تاپیک های باحال بزنیم ب خدا من ک افسردگی گرفتم🤣🤣🤣🤣

ازجاری من‌زن عمادجان بدتر وجودنداره ی روزم آسفالتش میکنم میزارم‌براتون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگ‌مادرشوهرت بهت بی احترامی کرد بددهنی کرد محلت نداد بهت حرف زور زد یاکلا هرکاری کرد ک باب‌میلت نبود ۲کار کن:۱.بی محلیش کن و ب روت نیار 

۲.ب روت بیار‌و جوابشو بده و بزن آسفالتشون کن و نه راهشون بده خونت ن بروخونشون

##اگه# شوهرت بی محلی میکنه ،اگه اذیتت میکنه ،اگه احساس نداره،اگ دست بزن داره ،۲تاکارکن:۱.اول صحبت کن باهاش آدم نشدعینن بشو آینه مقابل خودش بی محلی کن ،پارواحساسات بزار تا ب خودش بیاد 

۲.اگه آدم‌نشد بازم بزن آسفالتش کن ازخونه بیرونش کن 

####‍ اگ شوهرت خیانت کرد فقط ی راه داری هم‌بزنی هم بکشیش 

####‍ اگ جاریت زبون میزنه بی محلی میکنه دخالت میکنه این ۱ راه حل داره ی گوشت در ی گوشت دروازه نتیجه نداد پرو شد اینم بزن آسفالت کن 

##‍ اگ پدرشوهرت چیزی گفت دخالتی کرد اونم آسفالت کن فقط 

##باخاهرشوهر# فضول و مردم آزار پروباش جواب بده اصلا اصلا سکوت نکن بزن اونم آسفالت کن

########‍ هرکی دخالت کرد فضولی کرد بزنین آسفالت کنین 

جواب بدین 

بی محلی کنین

نرین خونه هاشون

باشوهرهم یکی دوهفته بی محلیش کنی آدم میشه 

ولی درنهایت ####بزن# آسفالت کن####

برام ی صلوات میفرستی نی نی سایتی عزیزلطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞تو این گرونی اسفالت از کجا بیاریم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اونام بیکار که نمیشینن،میزنن ما رو آسفالت میکنن  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

😂😂😂😂

فقط دوری و دوستی😊

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
استاد برادر شوهر پررو رو چه کار کنیم

پرو باش  اصلا مراعات برادرشوهر رونکن برادرشوهرا خیلی پروین جوابشو بده کم‌نیاری بی محلی کن اصلا سلامشم‌نکن 

نتیجه نداد اونو بزن اساسی آسفالت کن

برام ی صلوات میفرستی نی نی سایتی عزیزلطفا

شیفته ی مشاوره دادن غلط غلوطتم😂😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@