2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 51 پست
چون دانشجوعه فعلا

خب باشه مگه چیه؟! خودت چند سالته

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبونش تند وتیزه برخلاف ظاهر عالی وپولی که داره خسیسه وزبون عقربی داره که دارم کات میکنم خوشگلیش تو س ...

مرد خوشگل اصلا خوب نیست 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
من  چندماه دیگه میشه 21سالم. آخه عزیزم فعلا درآمدی نداره و خانواده منم اجازه عقدطولانی نمیدن

عزیزم همسن خودمی 😍😍😍 انشالله هرچی بصلاحته همون بشه و داروسازی قبول بشی

خدا واسه چی این مردا رو آفرید😂😁

ببین عزیزم ان شاء الله ازدواج که کردی میفهمی مردا خیلیاشون حتی تو زندگی مشترک چندین و چند ساله هم تعهدی ندارن. پس از یه پسر تو دوستی توقعی نداشته باش. 

عزیزم همسن خودمی 😍😍😍 انشالله هرچی بصلاحته همون بشه و داروسازی قبول بشی

مرسی عزیزدلم 

ایشالا 

من که داغون شدن اونقدرواسه داروسازی خودموکشتم😣😥😥😥

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
الهی خواب به خواب رفته باشه😁😂😈

حتی شوخیه این دعا قشنگ نی دوست گلم ...

چون موقع اجابت دعا و نمازه یهو یک فرسته امین میگه .. اگ دوس پسر شماست ..پسر یک مادرو پدره ک هزار تا براش ارزو دارن .

هیچ وقت از این دعا ها در حق هم نکنین حتی ب شوخی ... ببخش گلم ..میدونم برای خنده گفتی ... اما بعضی حرفا برای ما خنده داره اما برای فرشته ها جدیه 

2790
2778
2791
2779
2792