2777
2789

منم می خوام پشته گوشمو تتو کنم بنویسم سلامتیه همه ی خریتا بشمار 😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینو تو سایت کم داشتیم👎

😕😕😕😕وا این همه ادم تاتو و هاشور میکنن حالا یکی تو پیشونیش نزنه رو قوزکش بزنه چیه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من چندوقت بود دلم پرسینگ ناف میخواست ولی ترسیدم

اقا منم میخواستم. ولی بعد فک کردم اگه مثلا یهو دارم لباسمو در میارم گیر کنه به نگینش و کشیده بشه چی میشه😥 یا یهو گیر کنه یجا چی میشه اصن دلم ضعف رفت😣😣😣

ی بیت واسه قوزکش بگو😉

تا قوزکش فاصله ای نیست از اینجا که منم

هیچ کو کوئی نگویم، استارتر خودت بگذار بر من

یاد رنج از تتوهای حک شده بر قوزک

از اشک و ناله به روی پایت، نقشی اندک

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
منم می خوام پشته گوشمو تتو کنم بنویسم سلامتیه همه ی خریتا بشمار 😆

من میخام ررو دستم تتو کنم بی_نمک# بلکه یادم بمونه دستم نمک نداره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
برا قوزک مردمم باید خب خب کنیم

امشب کلا اعصاب نداریا 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
آدریاناکوچولوت چطوره عشقم؟؟

سلام عزیزم

خوبه.دست بوسه تازه بابا باباش بازی کرد خسته شد خوابش برد

دخترم ۱۱ روزش شد😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤