ھر کے در مورد ھر چے دوس دارہ بگہ ۔یہ خاطرہ خوب و شیرین یا خندہ دار ۔خا ھر چیز دیگہ اے یا سوتے کہ جدیدادادین خلاصہ ھر چہ مےخواھد دل تنگتون بگین عشقو حالہ اینجا😂😂😂😂🤣
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
کلاس پیش دانشگاهی بودم.یه دوستی داشتم خیلی باهاش شوخی داشتم. سرزنگ شیمی بودیم .معلم شیمی جلو کلاس ایستاده بود استراحت داده بود بهمون بچه ها هم داشتن باهم صحبت میکردن. دوستم رفت جلو کلاس مدادشو تراشید توی سطل آشغال. بعد که برگشت محکم با دستش به شوخی زد تو سر من. منم قاطی کردم. همینجور که دوستم داشت رد میشد سریع دستمو بردم عقب محکم زدم در با س نش . وقتی ضربه اصابت کرد کلاس ساکت بود از شانسم با صدای ضربه همه برگشتن ینی آب شدماااا اون معلم خیلی باهام خوب بود یعنی شرفم رفت پیشش فکر کرد دوستمو من اول زدم وقتی داشته رد میشده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نقشه نه باباااااا ما پاستوریزه هستیم در حد یه ماچ 😂😂😂 نه بابا میگفت بیا چای بخور افطار کرد ...
آررررررہ جونہ عمہ شوھرت منم باور کردم پاستوریزہ این ولے من جاے شوھرت بودم قاطے مےکردم یہ بار خواھر شوھر من بدون در زدن اومد تو خونہ ماام تو اتاق خواب بودیم درہ اتاقمون بخواطر تخت کامل باز نمیشہ آقا چشمت روز بد نبینہ من کہ رفتم زیرہ رو تختے شوھرمم شلوار نداشت تا کمر کشید بالا پتورو طفلک خواھر شوھرمو جر واجر کرد گفت در مےزنے وقتے گفتم بیا تو مےیاے بہ مادرشوھرمم گفت دیگہ نذارے اینجورے بیاد خونمومن😂😂😂🤣
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
زنگ که خورد رفتم گفتم خانم بخدا اول اون زد. گفت اره میدونم. حالا من بچه مثبت مدرسه بودمااا فکرشو بکن. یه جور خاصی روم حساب میکرد چون همش شاگرد اول بودم.اون روز دیگه آبرو نموند واسم