2777
2789

خانمای انلاین بیاین فال تک ورق تا روت بگیرم براتون

فقط جنبه ی سرگرمی داره و جواب نمیده‌..حوصلمون سر رفته سرگرم شیم

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زنا باید یاد بگیریم خودمون باید خودمونو درک کنیم وخودمونو خوشحال کنیم پس فقط، بخند بی خیال دنیا ، ...

دلم شکسته تو جمع خانوادش اون همه آدم با من بحث کرد با اون خواهرای فوضولش صددرصد شنیدن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
بچه ها من خیلی دلم گرفته کاملا میدونم اون پسری که عاشقشم بدردم نمیخوره اینده ای باهاش ندارم اما نمیت ...

من جای شما بودم خدا رو شکر میکردم که چیزی رو باهاش تجربه نکردم فردا ازدواج میکنی هرکاری با همسرت انجام بدی یاد اون می افتی الان یکی از دوستام این حالتو داره

منم امدم😀

چقدر لواشکا زیادین  

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
خانمای انلاین بیاین فال تک ورق تا روت بگیرم براتون فقط جنبه ی سرگرمی داره و جواب نمیده‌..حوصلمون سر ...

من نمیخوام یه بار به یه خانمی تو سایت گفتم برام فال بگیره الکی یه چیزی پروند اصلا واقعیم نبود ولی چون بهم گفت بد اومد دلم گرفت خیلی ناراحت شدم

دیگه ارون موقع از هرچی فاله بدم میاد😞😞😞

من و عشقم عاشق همیم خیییلی خییلی زیاد این خانومه درومده میگه فالت بده جدایی توشه😞

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اس بده حرفای دلتو بزن خالی شی

میترسم بدتر شه و دیگ نیاد خونه...

منم استراحت مطلقم خونه بابامم خیالشم راحته تنها نیستم یه وقت برا اینکه لجمو بیشتر در بیاره میره پیش مامانش چون پدرشوهرمم فوت کرده اونوقت خوش خوشان اونا میشه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
دلم شکسته تو جمع خانوادش اون همه آدم با من بحث کرد با اون خواهرای فوضولش صددرصد شنیدن

مثل قبلا منی خیلی حساس بودم ،،،ولی الان بیا وببین چی شدم خخخخخخ

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من نمیخوام یه بار به یه خانمی تو سایت گفتم برام فال بگیره الکی یه چیزی پروند اصلا واقعیم نبود ولی چو ...

من گفتم گ تک برگ اصلا رسمیت نداره برا سرگرمیه😀

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم