2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حرف جالب از دکتر فرهودی دوست دارم به شما هم بگم

میگه که:قبل ازدواج دوتا ذربین بذار رو چشمت از کوچیک ترین اشتباهاتم نگذر ازدواج که کردی واقع بین باش و زمانی که بچه دار شدی یه عینک مخصوص سفارش بده که حسن و خوبیای همسرتو خیلی پررنگ و مشخص نشون بده و عیبو بدی هاشو کمرنگ نشون بده

خیلی بده من الان باردارم ماه های اخرم بجایی ک درکم کنه بدتر ناراحتم میکنه 

ما زنا باید یاد بگیریم خودمون باید خودمونو درک کنیم وخودمونو خوشحال کنیم پس فقط، بخند بی خیال دنیا ،،،باور کن این دنیا خره خررررر

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
عزیزم...خدا حفظش کنه.خودت چند سالته؟؟

من متولد 68آذر

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
یه حرف جالب از دکتر فرهودی دوست دارم به شما هم بگم میگه که:قبل ازدواج دوتا ذربین بذار رو چشمت از کو ...

عالی نوشتی ممنونم

آجی تقریبا همه اقایون جلوی خانواده شون جوگیرمیشن ،،،ناراحت نباش من این دورانو گذروندم

دلم شکست جلو اونا باهام بد صحبت کرد ولی بخدا حق با من بود

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
منم21سالمه ازدواج کردم.زود که هست ولی نه خیلی

من 18سالگی پسر مو بدنیا اوردم 23سالگی پسر دومی رو بدنیا اوردم