2777
2789
عنوان

خیانت بابام...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 92 پست

تو کاری نمیتونی کنی خودشون باید کاری کنن

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار زن دوست بابام همش بهش زنگ میزد و پی ام میداد منم یبار دیدم اس داده ک فلانی خونس رفتش زنگ میزنم حالا نگو اینا میخان جدا شن بابام میخاد با زن حرف بزن ک جدا نشه از اونور زن فک کرده بابام داره بهش نخ میده هیچی منم اس رو خوندم شماره رو برداشتم زنگ زدمانقدر بهش حرف زدم ب زنه

بعدشم ب بابام بابامم ازم ترسیده بود 😀😃😃

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا
اون خانوم باید دست از زندگیه شما برداره؟ احساس نمیکنید پدرتون خودش مقصره؟؟؟ فقط مادرت میتونه کاری ...

وقتی همجنس ادم به ادم رحم نمیکنه دیگه از مرد چه توقعی میره بمیرن همچین همجنسایی  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
زشته بابا😁

زشت یا قشنگ حقیقته 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

باید هیتلر دوباره زنده بشه مردای مملکت مون رو بندازه تو کوره ی آدم پزیش ما زنا خودمون از عهده ی خودمون برمیاییم ازبس موضوع خیانت خوندم حالم داره بهم میخوره خبرمرگ شون چه خبرشونه  

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
اون خانوم باید دست از زندگیه شما برداره؟ احساس نمیکنید پدرتون خودش مقصره؟؟؟ فقط مادرت میتونه کاری ...

آره 

نمی‌گم بابام مقصر نیست چرا هست ولی خانوم وقتی می‌دونه که پدر من متاهله و بچه داره و حتی خودشم متاهله چرا باید همچین رابطه ای رو ادامه بده؟؟؟