darya_jooon مدیر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 عنوان فقط ده روز مونده به اومدن نینی... | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 41 پست من روزی حدود دو ساعت و نیم پیاده روی دارم،هر روز شربت زعفران مصرف میکنم و حدود نیم ساعت هم ورزش های کگل و پروانه انجام میدم.ممنون میشم بهم بگید چکارهای دیگه انجام بدم تا زایمان(طبیعی)راحتی داشته باشم؟ من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 1398/03/02 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینیی عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 708 وای منم ده روزدیگه زایمانمه ببخشیدشماالان پادردیاهیچ علائمی ندارین من ازصب ران پام گرفته واقعادردمیکنه
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 زعفرون مگه نمیگن باعث سقط میشه؟ خوب الان دیگه کامله نینیم مشکلی نداره مصرفش من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 وای منم ده روزدیگه زایمانمه ببخشیدشماالان پادردیاهیچ علائمی ندارین من ازصب ران پام گرفته واقعادردمیک ... انشالله به سلامتی عزیزم ،من یه هفته است کمر درد و دردهای کاذبم شروع شده من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 من زعفران رو شنیدم موقعی که دردت شروع بشه به زایمان راحتتر کمک میکنه خودمم همینکارو کردم چرا از ال ... نه با مشورت دکتر می خورم گفت کمک میکنه دهانه رحم از الان هم نرم بشه هم باز من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
91zeynabi عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 1143 سلام گلم ، مبارکه، زعفران موقع شروع درد بخورین، الان خطر سقط داره برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
حسینیی عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 708 انشالله به سلامتی عزیزم ،من یه هفته است کمر درد و دردهای کاذبم شروع شده منم همینطورم چهارزانوکه میشینم واقعامی خوام بلندبشم دردم میگیره شدیددردای مثه پریودی هم دارم الانم که ازصب پادردشدم 😢
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 نوشابه عالیه واسه زود زایمان کردن جدا؟؟!!!!چطور استفاده بشه من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 خاک شیر و آویشن دهانه رحمو نرم میکنن . راستی پیشاپیش بهت تبریک میگم قدمش خیرباشه ایشالاه مرسی گلم .شربتشون کنم یا دم کرده مصرف بشه؟ من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
91zeynabi عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 1143 نه با مشورت دکتر می خورم گفت کمک میکنه دهانه رحم از الان هم نرم بشه هم باز برای منم دعا کنین، اوایل بارداری ام، ویارم شروع شده، حالم خوش نیست، چه چیزی بخورم چه نخورم حالت تهوع دارمچکار کنم بهتر بشم؟ سوال از همه برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 منم همینطورم چهارزانوکه میشینم واقعامی خوام بلندبشم دردم میگیره شدیددردای مثه پریودی هم دارم الانم ک ... مثل اینکه زایمانت زیادی نزدیکه ،انشالله به سلامتی و خوشی من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
حسینیی عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 708 مثل اینکه زایمانت زیادی نزدیکه ،انشالله به سلامتی و خوشی مرسی گلم انشاالله براشماهم بسلامتی بیادقدمش خیرباشه
نوااااا عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 467 مرسی گلم . شربتشون کنم یا دم کرده مصرف بشه؟ خاکشیرو شربت کن . آویشنو دم خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
ناجی۹۳ عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 656 نه با مشورت دکتر می خورم گفت کمک میکنه دهانه رحم از الان هم نرم بشه هم باز مثلا از چند روز مونده به زایمان میشه شروع کرد؟دکترا که هر روز نظرشون تغییر میکنه آدم میترسه
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 برای منم دعا کنین، اوایل بارداری ام، ویارم شروع شده، حالم خوش نیست، چه چیزی بخورم چه نخورم حالت تهوع ... وای گفتی ویار یاد خودم افتادم...من که فقط با قرص و دارو گذروندم اون دروان روغذاهای بودار کمتر مصرف کن میوه جات هم مثل موز زیاد مصرف کن غذا هم کته ماستفقط مواظب باش یبوست نگیری من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم
darya_jooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 11643 مثلا از چند روز مونده به زایمان میشه شروع کرد؟ دکترا که هر روز نظرشون تغییر میکنه آدم میترسه به من گفت بعد اینکه هفته سی و هشت رو کامل کردی من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم