2777
2789
عنوان

دیشب پاگشا مون کرده بودن خشتکم پاره شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 92 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا منم پیش اومد  خونه خواهرم بودم مادرشوهرشم بود خواهرم ازاتاق رفت بیرون  دو زانو بودم  اومدم تغببر موقیعت بدم ب چار زانو  خررررررچچچچچ   جر خورد مادرشوهر خاهرم صدارو شنید ولی نفهمید چیه هی اینور نگاه انور نگاه  با تعجب ب من نگاا   منم ب رو مبارک نیاوردم زیرپوستی برگشتم ب پوزیشن قبلی

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
اقا من یسری یکی از این شاخای فامیلمون ک خیلی ادعاش میشه و دک پز فراوان دارههه.تو یکی از این مهمونیا ...

خانم بود؟ شورت داشت؟🙄

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

تو ک خوبی من یبار با خواهر شوهرم و مادرشوهرم خوابیده بودم من زودتر از اونا خوابم برد بعد یهو تو خواب گ و ز ی د م خودم از صداش بیدار شدم ولی خودمو زدم ب خواب تا یه هفته روم نمیشد برم خونشون

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙
فهمیدم به رو خودم نیاوردم ضایع نشه😓

وا خب یه چیز بپوش که اینجوری نشی تو خونه سه چهار بار با همون شلوار امتحان کن هی بشین هی پاشو

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
2790
2778
2791
2779
2792