2777
2789
عنوان

قیمت خونه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست

من فقط موندم ميگن تهران ميخواد زلزله بياد بعدش ميگن آتشفشان دماوند فعال ميشه بعدش گفتن توى مسير سيلابه حالا هم ميگن زميناش دارن نشست ميكنن!! ولى دريييييييغ از يه ريال ارزونى خونه!! هرروزم ميره بالاتر

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
چهل میلیون تهران مفتهههه تو اراک خونه ۷۰ متری  ۷۰ میلیون رهن میدن😑😑😑😑

ماهم کرج اجاره متری یه تومنه البته مناطق متوسطش

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلیتم اراکی ام شنیدم واقعا اراک گرونه😥

خخخخخخخیلی گرووونه خخخخخخخیلی

من خودم ساکن قمم اما مامانم یه خونه داره خیلی کوچیکع یه مقدار قرض داشت گفت خونه رو بدم رهن قرضامو بدم‌ من گفتم چیزی نمیشه فوقش۴۰ تومان گفت مثل خونه‌ما تازه قدیمی ساز کم‌کم‌رهن میدن۷۰ میلیون😳😳😳😳🥶🥶🥶🥶🥶😱😱😱😱

همه امیدمون این بود امسال تابستون خونه میخریم پنج سال فقط پس انداز کردیم پول گذاشتیم بانک که وام بکیریم از همه چیزمون زدیم حالا اینقدگرون شده که دیگه یه خونه چهل متری هم گیرمون نمیاد افسردگی گرفتم پس کی قراره ما به ارامش برسیم

همه امیدمون این بود امسال تابستون خونه میخریم پنج سال فقط پس انداز کردیم پول گذاشتیم بانک که وام بکی ...

باید با پولتون طلا یا ماشین میگرفتید پول بی ارزش شده متاسفانه

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
۴۰متری هم پیوا نمیشه بابا با ۴۰تومن ما خونمون ۸۵متریه فردا دوباره میخوایم قراردادنونو تمدید کنیم &n ...

۴۵متری پیدا میشه شهریار یا اندیشه 

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫
همه امیدمون این بود امسال تابستون خونه میخریم پنج سال فقط پس انداز کردیم پول گذاشتیم بانک که وام بکی ...

خیلی سخته😥کجا هستی؟

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫