وای یا پیغمبر منم خوندم داستان شما رو،شوکه شدم،چقد بده اینجوری عزیزم،خیلی ناراحت شدم،تروخدا خودتو نج ...
ممنون از توجهت، بله، خدا رو شكر ميكنم كه از اين آقا بچه ندارم، انقدر اين كارها و بعدم ضربه آخرش اذيتم كرده كه فقط ميگم بخشي كه عقل كردم باردار نشدنمه... من همش ناراحت خانوادمم، الهي بميرم براشون، يك همچين آدمي رو وارد خانواده كردم، البته كه آدم از آينده خبر نداره، ولي همش ميگم اي كاش زودتر شرشو كم كرده بودم. حالا برام دعا كن لطفا كه بتونم زودتر كارهارو انجام بدم و به قول شما برم كلا يك جاي ديگه، خانوادمم همين نظرو دارن، دلم براي خونم خيلي تنگ ميشه ولي چاره اي نيست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنون از توجهت، بله، خدا رو شكر ميكنم كه از اين آقا بچه ندارم، انقدر اين كارها و بعدم ضربه آخرش اذيت ...
قربونت گلم میفهمم چی میگی،آدم تو خونه خودش خیلی راحتی و استقلال داره که خونه پدرمادر ممکنه نداشته باشه ولی عوضش اون راحتی و استقلال خونه خودتو با وجود همچین آدمی هرروز باید تحمل کنی تا آخر عمر.یعنی یه زندان زیبا.نمی ارزه،به نظرم آزادی بهتره حتی تو یه شهر نازیبا...به اون حس آزادی و از قید این آدم دراومدن فکر کن که اذیت نشی.
قربونت گلم میفهمم چی میگی،آدم تو خونه خودش خیلی راحتی و استقلال داره که خونه پدرمادر ممکنه نداشته با ...
عزيزيد 🌸 درسته كاملا، حقيقتش پيش پدر و مادرم اصلا روم نميشه برگردم، با اينكه خودشون مشكلي ندارن ولي نميتونم توي چشمهاشون نگاه كنم ... اميدوارم از اينجا به بعدش برام به خير پيش بره و زودتر تكليفم معلوم بشه.