2777
2789
عنوان

توروخدا بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 166 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم نی نی کروکی کلوکی نیست دقیقشو نمیدونم کدومه؟  اگه اینحوره سشوار براس روشن کن.

هیچکدوم

کولیکی😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اره میدونم عزیزم همه این شرایطو دارند من خودم سرما خوردم پسرم نمیزاره بخوابم اون موقع که اون میخوابه انقدر کار دارم که نمیتونم بخوابم شوهرمم که غروب از سرکار میاد شام چی داریم یه بار نمیگه خسته شدی عیب نداره اگه شام نزاشتی .بیخیال اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه کلا میگم همه خانوما این شرایطو دارند.

پرهام یعنی فرشته خوبی ها❤❤❤❤
واااا عزیزم صبرت رو زیاد کن  بچه عشقه  صد البته سختی هم داره که بهشت رو به نامت میکنن ...

صبر ایوبم داشته باشی ۸ ماه دقت کن ۸ ماه ۲۴۰ روز بی خوابی و صدای گریه و نقو نوق شنیدن از پا درت میاره هر جا میرم هر مهمونی میرم جام تو اتاقه چون پامو میزارم بیرون جیق میزنه گریه میکنه هرکی میاد خونمون فرار میکنه دیگه نمیاد از بس باید مراعات کنن .بچه های داداشام با این تو یه سال به دنیا اومدن ببینیشون کیف میکنی خواب خوب غذا خوردنشون ماه بازی میکنن ولی این چی ؟؟؟؟

این نیز میگذرد 
من سه تا دارم راضیم😊

1 سال ازم بزرگتری ولی 3 تا داری.

خدا حفظشون کنه عزیزم.

منم یه پسر 3 ساله دارم اذیت نمیکنه خیلی فقط لجبازه متاسفانه همین.

بچه هاتون چند وقته هستن؟

😍😍😍😍😍