2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم درمورد نتایج تحقیقت میگی؟؟

مدتش خیلی کم بود 

کلا یک ماه تحقیق کردم 

اسلام بهترین بود ولی اگه قرار باشه به روز مسلمون نباشم شخصا ترجیح میدم یه کاتولیک و بعد از اون یه ارتدوکس باشم 

به نظرم برای هر مسلمونی واحبه که انجامش بده 

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
چه جذاب.

خیلی تجربه خوبی بود

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
مدتش خیلی کم بود  کلا یک ماه تحقیق کردم  اسلام بهترین بود ولی اگه قرار باشه به روز مسلمو ...

منم خیلی تحقیق دراین مورد رو دوست دارم.میشه بگین برا تحقیق چیکارا کردین،کجاها رفتین.

سلام😂
مدتش خیلی کم بود  کلا یک ماه تحقیق کردم  اسلام بهترین بود ولی اگه قرار باشه به روز مسلمو ...

از کجاشروع کردی؟چجوری باید تحقیق کرد؟از کتاب ها؟یا کجاها رفتی مثلا؟منم تو فکرشم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم خیلی تحقیق دراین مورد رو دوست دارم.میشه بگین برا تحقیق چیکارا کردین،کجاها رفتین.

ما اول رفتیم یه کلیسا کاتولیک تو لبنان 

اونجا خواستیم که یه کتاب یا هرچیزی برای این که ما رو از دعوت به مسیحیت کنن بهمون پیشنهاد بدن 

بعد رفتیم یه کنیسه،اونجا کلی شبهه برامون پیش اومد ولی دعوت به یهودیت نشدیم

اخر دفعه هم رفتیم قم 

اونجا یه مرکزی بود الان اسمش یادم نیست با روحانیون در مورد اسلام و شبهه ها بحث کردیم 

قبل از همه ایناداداشم یه باکس از شبهه های اسلامی هم اماده کرده بود که همه رو اونجا پرسیدیم

از کجاشروع کردی؟چجوری باید تحقیق کرد؟از کتاب ها؟یا کجاها رفتی مثلا؟منم تو فکرشم

توضیح دادگ عزیزم