حلوای کاسه (شیرازی)
مواد لازم برای۵ نفر
مواد اصلی
آرد برنج ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
۲- سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم.حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد.در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
۳- ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود.حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
۴- وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
۵- برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم.اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
۶- به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه.طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
سایر نکات
میتوان میزان روغن را تا 1 پیمانه افزایش داد.بستگی به ذائقه ی شخصی افراد دارد.ممکن است کسی چرب تر و رقیق تر دوست داشته باشد.همچنین در تمامی مراحل هم زدن مداوم و شعله ی ملایم فراموش نشود.: