2733
2734
عنوان

کدبانو ها و حلوا پزا بیایین

1148 بازدید | 27 پست

میخوام یه حلوای ساده و خوشمزه درست کنم میشه اگر بلدین دستور پخت بذارین

زیر سایه لطف و رحمت خدا و امام زمانم احساس خوشبختی میکنم، ان شاءالله عاقبت به خیری من و همه مردمان سرزمینم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

حلوای کاسه (شیرازی) 

مواد لازم برای۵ نفر


مواد اصلی  

آرد برنج   ۱ پیمانه

شکر   ۲ پیمانه

آب   ۲ پیمانه

گلاب   ۱ پیمانه

روغن   ۱/۲ پیمانه

هل   ۱/۴ قاشق چای خوری

زعفران آب کرده    به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.

۲- سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم.حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد.در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود

۳- ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود.حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.

۴- وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.

۵- برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم.اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.

۶- به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه.طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.


سایر نکات

میتوان میزان روغن را تا 1 پیمانه افزایش داد.بستگی به ذائقه ی شخصی افراد دارد.ممکن است کسی چرب تر و رقیق تر دوست داشته باشد.همچنین در تمامی مراحل هم زدن مداوم و شعله ی ملایم  فراموش نشود.:‌

زهرام😊😊.                                                            دانشجو مامایی

حلوا راحته نکته مهم اندازه دقیق مواد هست ..آرد تفت بده اگه حلوا تیره بخوای بیشتر تفت بده بعد هم کره روغن اضافه کن بعد شیره ؟...نکات مهم آرد سه بار الک کن ...هم از روغن جامد هم مایع هم کره استفاده بشه ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
2738

حلوای زعفرانی مجلسی


مواد لازم:

آرد    2پیمانه

روغن    2پیمانه  

شکر 2پیمانه سرخالی

آب   1پیمانه

گلاب و هل و زعفران دم کرده با هم یک پیمانه

آرد را با شعله کم تف میدهیم و مرتب هم میزنیم  تا رنگ آرد عوض نشود ولی بوی بریونی آرد بلند بشه .

وقتی خوب آرد تف خورد از روی حرارت برمیداریم .

توی یک ظرف دیگه روغن رو میزاریم تا داغ بشه .و آرد را رویش الک میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود .دقت کنید حتما روغن داغ باشد

وقتی آرد و روغن شروع به ریز جوش زدن کردن شهد را اضافه  میکنیم و مرتب هم میزنیم .همین که از کناره های ظرف جمع شد حلوا آماده است .از روی گاز برمیداریم و شروع میکنیم به ضربه زدن به حلوا.حلوا رابه دیواره های ظرف میزنیم .تو این مرحله اگر حلوای یکدست بدون ترکی داشتین یعنی حلوا رو خوب در آوردین .

طرز تهیه شهد :

دو لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم همین که شروع به جوشیدن کرد و چند تا قل زد برمیداریم و گلاب و هل و زعفران را اضافه  میکنیم

نکته .اگر آرد خوب تف نخورد یا روغن خوب داغ نشود حلوا مثل کاچی یا فرنی کش دار میشه .

و اگر بعد اضافه  کردن شهد زیاد رو گاز بمونه روغن پس میده و ترک میخوره و موقع تزیین اذیت میکنه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز