2777
2789
عنوان

درمان میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 18 پست
نمیدونم واقعا دارم دیوونه میشم هرروز بعدازظهر سرم دردمیکنه ب حد مرگ 

عزیزم منم چند سال بود سردرد می گرفتم که هرجا میرفتم دکتر بهشون میگفتم ،همشون هم با خونسردی میگفتن میگرنه

قطره نعنا رو‌روی پیشونی میمالیدم بهتر میشدم اما دوباره شروع میشد دردش. به پیشنهاد یکی دو نفر پودر دارچین خیس میکردم و باز روی پیشانی میزدم، به شدت سوزش ایجاد می کرد دو سه دفعه خوب شدم با این کار ولی بازم ....

اوایل دوسه ماه یک بار درد داشتم بعد کم کم زیاد شد تا جاییکه به هفته ی دو سه بار رسیده بود.

قبل از عید امسال رفتم پیش دکتر سنتی و تشخیص داد که شدیدا غلبه سودا دارم و داروی برطرف کننده سودا بهم داد، از وقتی اون دارو را دارم میخورم فقط دوبار سردرد گرفتم و‌اونهم خداراشکر خیلی ملایم و سبک بوده

همه این حرفها رو زدم که بهت توصیه کنم یه طب سنتی بری،فکر میکنم اکثرمون به خاطر شرایط تغذیه ای مون سرد مزاج شده باشیم. میتونی تو نت علایم غلبه هر کدوم از اخلاط چهارگانه را هم سرچ کنی و تا حدی خودت تشخیص بدی وضعیت مزاجیت چطوریه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
عزیزم منم چند سال بود سردرد می گرفتم که هرجا میرفتم دکتر بهشون میگفتم ،همشون هم با خونسردی میگفتن می ...

اره شنیدم قبلا دوسه تا از علائمشم دارم اتفاقاولی یبار دکتر رفتم چون از همه طرف میگرن ارثی داریم گفتن میگرنه فقط باید مراعات کنی  ولی ممنون بابت توصیتون میرم حتما 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پیش دکتر فرامرز ذاکری دارم با نوروفیدبک میگرن را درمان می کنم الان حدود چهار جلسه است که دارم میرم و اثرات خیلی خوبی داشته خداروشکر راضیم و فعلاً احساس می کنم مثبت بوده