2777
2789
عنوان

زینک اکساید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 16 پست

سلام عزیزم 🌸 اگر منظورتون کرم زینک اکساید مخصوص ناحیه پوشک هست، معمولاً این محصولات برای ایجاد یک لایه محافظ روی پوست و پیشگیری از تحریک و سوختگی پوشک استفاده میشن و استفاده طبق دستور روی محصول مشکلی نداره.

فقط اگر پوست بچه زخم، خیلی قرمز یا دچار التهاب شدید شده، بهتره قبل از ادامه مصرف با پزشک مشورت کنید.

برای مراقبت از پوست هم زینک اکساید ۰.۲۵٪ اینوکلون رو میتونید در نظر داشته باشید؛ البته برای نوزاد و ناحیه پوشک حتماً باید کاربرد و نحوه مصرف درجشده روی محصول بررسی بشه. 🌱

سلام عزیزم 🌸 اگر کرمی که استفاده میکنید مخصوص ناحیه پوشک و برای محافظت پوست کودک تولید شده، استفاده طبق دستور روی محصول معمولاً برای همین منظوره و برای ایجاد لایه محافظ روی پوست استفاده میشه.

فقط اگر پوست بچه دچار قرمزی شدید، زخم، تاول یا التهاب ماندگار شده، بهتره پزشک بررسیش کنه.

اگر دنبال محصول زینک اکساید برای مراقبت از پوست هستید، زینک اکساید ۰.۲۵٪ اینوکلون هم وجود داره؛ البته برای استفاده روی پوست کودک و ناحیه پوشک حتماً باید کاربرد محصول و دستور مصرفش بررسی بشه. 🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/