2777
2789
عنوان

شربت امگا ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 24 پست
خدا رو شکر  دختر من دوسال ۳ ماهشه  ۲۰ کلمه میگه  جمله نمیگه نگرانم  ولی فوق ...

اصلا نگران نباش نزدیکهای سه سالگی خودش به حرف میاد منم خیلی نگران بودم ولی بیجا بود اضطرابم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اصلا نگران نباش نزدیکهای سه سالگی خودش به حرف میاد منم خیلی نگران بودم ولی بیجا بود اضطرابم

ممنون از دلداریت 

یعنی میشه دخترم کامل حرف بزنه 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما شربت امگا ۳ رو دادین ؟  

گلم بچتون چند سال داره؟!پسرم تولد دوسالگی ۲۰ کلمه بلد بود همزمان من کاردرمانی و گفتاردرمانی هم میبرم که دکتر براش امگا سه هم نوشته بود الان حدود ۱۵۰ تا شده کلماتش ۲۷ ماهه هست بنظر من امگا سه تاثیر خالی ندارع اگر حرف نمیزنه حتما گفتاردرمان ببر 

البته من یک‌ماهه کلاساشو قطع کردم چون مشکل مالی داشتم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

گلم بچتون چند سال داره؟!پسرم تولد دوسالگی ۲۰ کلمه بلد بود همزمان من کاردرمانی و گفتاردرمانی هم میبرم ...

ممنون از شما

دو سال ‌و نیمشه

حرف میزنه ولی فقط کلمه میگه و دو سه تا جمله دو تایی

گفتار درمانی چطوریه؟ ساعتی چنده؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
ممنون از شما دو سال ‌و نیمشه حرف میزنه ولی فقط کلمه میگه و دو سه تا جمله دو تایی گفتار درمانی چطو ...

خب پس شکر خدا نگران نباشید ایشالا زودتر راه بیفته من پسرم فعلا تک کلمه اونم اکثرا میوه و حیوانات هست 

نیم ساعت ۱۴۰ سری اخر رفتیم .کلا با بازی با بچه کار می‌کنه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم