2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دورت بگردم هفته یازدهم به خاطر تهوع که یکم داری دلت چیزای خنک و شوری میکشه که همه خانما این حالت رو معمولا دارن. رو این حساب نمیشه حدس زد دختره یا پسر. منم قبل از پونزده هفتگی همش همینا دلم میکشید و عطش هم داشتم ولی الان که تهوع م کم شده همه چی دلم میکشه یعنی میرم سوپری دلم میخواد ترش و شیرین و شور رو باهم بگیرم همون موقع بخورم. ولی سعی کن بیشتر سبزیجات و سالاد و میوه و شیر و مایعات بخوری که نی نی ت بدنش قوی و سالم شکل بگیره سه ماه اول مخصوصا سیستم عصبی و مغز به چیزای مقوی بیشتر نیاز داره تو نت برا هرهفته مخصوص نوشته که چه چیزایی بخوری گلم

البته جنسیتش هم از رو خوراکی معمولا شیش ماهگی به بعد میشه حدس زد چون از شش ماهگی ممکنه ویارت برعکس شه . ولی سیزده هفتگی هم شاید تو سونو دیده بشه وگرنه دیگه سونوی هیجده هفتگی به بعدایشالا.

کار خوبه خدا درست کنه 🌹❤😊 
به احتمال زیاد دختر

میشه لطفا مال منم بگی؟متولد 73هستم اولین روز آخرین پریودم 8فروردین بود که اردیبهشت فهمیدم باردارم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش