2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 28 پست
بابامن ک دارم فوق میخونم کجاروگرفتم.دلم واسه یه بچه درومد 

من با بدبختی و بچه داری تازه تونستم دیپلم بگیرم و تمام سعیمو میکردم کنکور بدم حالام اینطور

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه میخواستم درسمو ادامه بدم الان باز نمیخواستم باردار بشم دختر دارم به خاطر اون چندسال عقب موند ...

حق داری عزیزم،خیلی سخته چون خودم حتی به بچه دوم فکرم نمیکنم،انشالابهترین تصمیموبگیری،ولی زودترتصمیمتوبگیرتادیرنشده،چون بستگی به شرایط زندگی خودت داره

میشه لطفایه صلوات منو مهمون کنید مهربونا😘😘
من با بدبختی و بچه داری تازه تونستم دیپلم بگیرم و تمام سعیمو میکردم کنکور بدم حالام اینطور

چی بگم .اگه بخوای هم میتونی درس بخونی هم بچه داری غیرحضوری شرکت کن دانشگارو من اکثر دوستام تودوره لیسانس همه مامان بودن 

بهترزودتربزرگترمیشن اختلاف سنیتم بابچت کم میشه بهترهمودرک میکنین.کاش من بیسواد بودم وبیست سالم بود ی ...

میترسم شوهرم دلسرد بشه از زندگی اینهمه فشار روشه تازه بگم یه بچه دیگم توی راهه دوستاشو میبینه که هنوز ازدواج نکردن دارن خوش میگذرونن و وضعیت خودش اینه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
حق داری عزیزم،خیلی سخته چون خودم حتی به بچه دوم فکرم نمیکنم،انشالابهترین تصمیموبگیری،ولی زودترتصمیمت ...

سقط کنم اشتباهه؟نمیدونم چکار کنم گیر کردم بدترین جای زندگیم به هیچ کسی هم نمیتونم بگم خسته شدم تا کی بچه داری کنم

چی بگم .اگه بخوای هم میتونی درس بخونی هم بچه داری غیرحضوری شرکت کن دانشگارو من اکثر دوستام تودوره لی ...

خیلی بهم امید دادی مرسی انشالله زودی مامان بشی دعا کن واسه من بتونم درست تصمیم بگیرم 

خیلی بهم امید دادی مرسی انشالله زودی مامان بشی دعا کن واسه من بتونم درست تصمیم بگیرم 

خواهش میکنم.من اکثردوستام بخدا قسم بچه ریز دارن یاحامله اندمیان درس میخونم.نمیکن نمیخوایم ونمیتونیم.چون هدف دارن وانگیزه برای رسیدن ب هدفشون توهم اگه عزمتموجزم کنی ب امیدخدا هم میتونی بچه دلری کنی هم درس بخونی فقط بشرطیکه امیدتوازدس ندی توهرشرایطی بودی بگومن میتونم وحتما میشه

کاش نی نی تودلتو میدادی به من....منی که دارم غش میکنم برای نی نی

انشالله زودی میای خبر مادر شدنتو میدی بهمون

خواهش میکنم.من اکثردوستام بخدا قسم بچه ریز دارن یاحامله اندمیان درس میخونم.نمیکن نمیخوایم ونمیتونیم. ...

انشالله که بتونم واقعا با دوتا بچه سخته