2821
2789
عنوان

ورم معده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23262 بازدید | 106 پست
من 55کیلوام ب نظرت اینجوری چدب کبریت نمیشم؟؟؟ ورم معدت با مصرف قرص کامل رفت بعد دوباره برگشت؟؟؟ اد ...

اره هرچند وقت یه درد معده دارم خودم امپرازول مصرف میکنم نه لاغر نمیشی عوضش از این درد خلاص میشی نمیگم کلا روغن نخور متظورم این کمتر روغن و...مصرف کن سس و اینا هم برای بدن فایده نداره برعکس معده ات و تحریک میکنه نوشابه و ترشی و هم که نگم برات تو این یه ماه این رعایت ها و کنی دردت کمتر میشه بعدش میتونی به روال سابق برگردی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تازه ازمایش دادم همچین چیزی نبود چون چکاب کامل داده بودم تقریبا دو هفته میشع من انگار سو هاضمه ...

خوب خدا رو شکر تو وضعت از ماد من بهتره ان شاالله تا اخر همین ماه خوب میشی

میشه واسه شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🙏

اره هرچد وقت یه درد معده دارم خودم اممرازول مصرف میکنم نه لاغر نمیشی عوضش از این درد خلاص میشی نمیگم ...

وااای من دردو میتونم تحمل کنم ولی این ورمو اصلا

پس اگه ورم رفع میشه خوب پرهیز میکنم و داروهامو میخورم

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت ایشالا توعم خوب خوب میشی

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
وااای من دردو میتونم تحمل کنم ولی این ورمو اصلا پس اگه ورم رفع میشه خوب پرهیز میکنم و داروهامو میخو ...

ممنون عزیزم حبوبات و سعی کن تو این یه ماه اصلا مصرف نکنی خیلی تو ورم تاثیر داره

نه اصلا درد نداشت یه کوچولو گلاب به روتون استفراغ کردم. اگه مشکل مالی نداری برو مطب خصوصی با بیهوشی ...

ن مشکل مالی ندارم 

ولی منتظرم این یه ماه این داروها و پرهیز های غذایی رو انجام بدم

اگه خوب نشدم میرم

مرسی عزیزدلم بابت اینکه وقتتو برام گذاشتی

ممنون عزیزم حبوبات و سعی کن تو این یه ماه اصلا مصرف نکنی خیلی تو ورم تاثیر داره

ی سوال دیگ

اگه این یه ماه مصرف نکنم اونوقت ورمم خوب بشع

بعده ی ماه ک دوباره بخورم باز ورم میکنه؟

ن مشکل مالی ندارم  ولی منتظرم این یه ماه این داروها و پرهیز های غذایی رو انجام بدم اگه خوب نش ...

ببین من اگه 10 روز فقط 10 روز زودتر مراجعه میکردم الان حالم خیلی بهتر بود منم مث تو این دست اون دست کردم روده هام تخریب شدن. نمیخام بترسونمت اما زودتر برو وااای یه ماه دیره. 

ببین من اگه 10 روز فقط 10 روز زودتر مراجعه میکردم الان حالم خیلی بهتر بود منم مث تو این دست اون دست ...

خب اخه چرا؟مگه آندوسکوپی روش تشخیصی نیس!!!!

دکتر هم از علائم من و آزمایش تشخیص ورم معده داده و دارو داده

اینکه میگی شکمت باد کرده مث بادکنک شده میتونه از علائم سلیاک باشه

سلیاک چیه؟وای خطرناکه؟پس چرا دکتر نگف؟؟؟

خب اخه چرا؟مگه آندوسکوپی روش تشخیصی نیس!!!! دکتر هم از علائم من و آزمایش تشخیص ورم معده داده و دارو ...

روش تشخیصه.منظورم اینه اگه زودتر تشخیص میداد زودتر رژیم مخصوص بدون گلوتن رو رعایت میکردم روده هامم کمتر خراب میشد 10 روز پایانی من خیلی بدحال شدم کاش زودتر میرفتم