2777
2789
عنوان

خاطره زایمانم😊خواستید بخونید❤

861 بازدید | 75 پست

بارداری من خداروشکر اسون بود به جز دوهفته اخر که فهمیدم مرز دیابتو رد کردم و دکترم گف یا رژیمتو کنترل کن یا انسولین بزن و منم چون از انسولین میترسیدم گفتم رژیم رعایت میکنم.خلاصه دوهفته خیلی رعایت کردم و غذاهای سالم و ابپز خوردم.دقیق ۳۸ هفته بودم رفتم دکتر واسه چکاپ😊

دکترم گف جواب ازمایشات خوبه برو ان اس تی (نوار قلب جنین)بگیر بهم گفتن قلبش اریتمی داره.گفتن نمیتونی تواین بیمارستان زایمان کنی.چون امکانات برای نوزادان نداریم.دکترم اومد گف چون قندت ی خورده بالاس هر جا بری سریع بستریت میکنن.

شهر ما هر بیمارستانی پزشکای خاص خودشو داره و نمیشه پزشکی بره بیمارستانی ک قرارداد نداره.

من هفته ۳۸ بارداری.حالا باید میگشتم دنبال دکتر😰

استرس جونمو گرفت.اون روز بعدازظهرویادمه هیچ دکتری مطبش نبود😢

اومدم خونه با شوهرم.حموم کردم وسایلامو جمع کردم .رفتم بیمارستان مجهز.

گفتن باید معاینه بشی(اولین بارم بود)

خوابیدم رو تخت.شدیدترین دردم که فقط با جیغ فاطمه زهرا رو صدا میزدم.داش پرده هارو باز میکرد ب زور😢

سکوتم از رضایت نیست...دلم اهل شکایت نیست

بزار دیگه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپ کردی؟؟؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ن تو تاپیک پیش بینی حضور دارن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟