2777
2789
عنوان

کیک پختم😍😋+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 71 پست
وووووییییی مث خودم شیکمو هستیاااا😂

خیلی

یدفه نصف شبی انقد شیرینی خوردم صبش داشتم میمیردم از معده درد نمیدونی با چه گریه ای رفتم دکتر و تصمیم گرفتم دیگه مث ادم بخورم😂

البته فک نکنی توبه کردم چن شب پیش باز ریختم رو سر باقلواها همشونو خوردم تا صب دعا کردم چیزیم نشه😂😂

راستی کیکت چه طعمیه؟😍

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
دقیق پیمونه هاشو میگی تو پلوپز عزیز دلم

ببین عزیزم من با پودر کیک آماده درست کردم 

3تا تخم مرغ/1لیوان شیر یا آب/1 لیوان روغن 

بعد مایع کیک که آماده شد یه کاسه دیگه بردار نصفش کن، یه بسته پودر کاکائو کوچیک رو کم کم بریز توش قشنگ خوب هم بزن. بعد داخل پلوپزتو بذار از قبل گرم بشه کفشو روغن بزن چرب شه یه ذره از مایع کیک سفید یه ذره از کاکائویی همینجوری لایه لایه بریز بعد در آخر با یک خلال دندون از مرکز بکش به سمت بیرون و بهش فرم و شکل بده. بذار روی منوی کیک و تامااااممم😅😍نوش جان

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی یدفه نصف شبی انقد شیرینی خوردم صبش داشتم میمیردم از معده درد نمیدونی با چه گریه ای رفتم دکتر و ...

یعنی از من بدتری 😅😂من همش سوپرمارکت محله مونم🤦‍♀️کیکم وانیلی و کاکائوییه عزیزم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

یعنی از من بدتری 😅😂من همش سوپرمارکت محله مونم🤦‍♀️کیکم وانیلی و کاکائوییه عزیزم

دوتاشم دوس دارم لعنتی😍😭 کیک زیاد درست میکنی؟

اگر داخل قابلمه پختی میشه دستور و نحوه پختش را بگذاری؟ 

عزیزم دستور پختش رو صفحه 3گذاشتم ☺️

دوتاشم دوس دارم لعنتی😍😭 کیک زیاد درست میکنی؟

نه خیلی تقریبا ماهی 1 بار شایدم دوماه یه بار 

ببین عزیزم من با پودر کیک آماده درست کردم  3تا تخم مرغ/1لیوان شیر یا آب/1 لیوان روغن  بع ...

مرسی گلم.یبار درست کردم تو پلوپز پف نکرد ی لایه نازک شد😢

هر بار این درو محکم ببند برو
مرسی گلم.یبار درست کردم تو پلوپز پف نکرد ی لایه نازک شد😢

قربونت عزیزم. فقط یادت نره تخم مرغتو خوب هم بزنی قشنگ کف کنه سفید بشه

نه خیلی تقریبا ماهی 1 بار شایدم دوماه یه بار 

یه سایت هست اسمرش دو نفرس سایت اشپزیه دفعه بعدی برو تو سایتش تو کیکای شکلاتیش یه کیک شکلاتی کره ای داره درس کن اونو با خامه روش اونم توضیح داده

وای خیلی خوشمزس این😍

یه سایت هست اسمرش دو نفرس سایت اشپزیه دفعه بعدی برو تو سایتش تو کیکای شکلاتیش یه کیک شکلاتی کره ای د ...

ممنون باشه حتما 😍😋