2821
2789

قشنگه اما یکم قدیمی شده

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم اسم دخترم راحیل بذارم خوبه ایا

به نظر من اسم خیلی خوشگلی

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

خوبه

دایانا هم قشنگه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

اسم دخترمو نمیگم چون واقعا شیک و تکه با اینکه چتدتا ازش شنیدم ولی اگه این اسم اون موقع به ذهنم نمیرسید اسم یاشیل یا ساچلی میزاشتم خیلی دوسشون دارم این اسمهارو هرچند اسم دخترمو همیشه با عشوه و افتخار صدا نیکنم ی خانم دکترم میبندم بهش😁🤗

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز