2777
2789
عنوان

زندگی سرد☹😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه براي همه . مديريت نباشه بچه بياد بدترم ميشه عزيزم

بستگی داره آدم کی از زندگی سرد حرف بزنه 

توی بارداری کاملا مشخصه بخاطر افسردگی دوران بارداریه

و اینکه اینا زوجی نیستن که همو دوست نداشته باشن دوست دارن ولی از دو نفره هاشون خسته شدن که سه نفره شدن زندگیشونو لذت بخش میکنه 

وگرنه زندگی هایی که در آستانه ی طلاقن آوردن بچه کاملا اشتباهه

[پسUOTE=90851681]اووووف پس کاش اینجوری بودرابطه واینااگه منظورته بیشترشده[/QUOTE]پس چتونه .یه بیرون رفتن میمونه اونم بگو ببرتت دیگه بگو من خونه مادرت حوصلم سرمیرع بیرونم بریم

0

چجوری مدیریت باشه؟

بايد از بدو تولد همسرتون هم با شما هماهنگ باشه . براي زمان استراحت و كارها با هم تقسيم كار داشته باشيد . با كودك خوب صميمي كنيد رابطشون رو . وگرنه باز شما ميموني با بچه اونم تنها و بي حوصله 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
[پسUOTE=90851681]اووووف پس کاش اینجوری بودرابطه واینااگه منظورته بیشترشده[/QUOTE]پس چتونه .یه بیرون ...

وقتی جایی غیرخونه مامانش بریم اخماش توهمه بخداانقدگریه میکنم 

بسه تمومش کن 😣😔😭
بستگی داره آدم کی از زندگی سرد حرف بزنه  توی بارداری کاملا مشخصه بخاطر افسردگی دوران بارداریه ...

نه عزيزم طلاق رو نميگم . دوست نداشتن رو هم نميگم .

ببين هورمون كه بعد بارداري هم هست و بدتر از دوران بارداريم هست . موضوع اينه يه خانم با كلي ذوق بچه مياره بعد هم تغييرات هورموني هست هم خستگي انجام كارهاي بچه به تنهايي ... اينجا خانواده دچار دعوا و آشفتگي ميشه حتي اگر قبلش سراسر عشق و لاو بوده . 

هر تغييري تو زندگي مديريت ميخواد .بنابراين برنامه ريزي خيلي مهمه . و اينكه الانم تو اين وضعن يعني هماهنگ نيستن . باردار بايد در روز با همسرش بره پياده روي ، يا فيلم ببينن ... يا هر جي . خلاصه مرد بايد كمك كنه به گذر بهتر اين دوره .

نه عزيزم طلاق رو نميگم . دوست نداشتن رو هم نميگم . ببين هورمون كه بعد بلرداري هم هست و بدتر از دورا ...

ن اصن احساسش خیلی کم شده دلم میخادبمیرم 😢😦

بسه تمومش کن 😣😔😭
ن اصن احساسش خیلی کم شده دلم میخادبمیرم 😢😦

نه عزيزم احساسش كم نشده . مردا حرفه اي كه به دنيا نميان .

شما بايد ازش كمك بخواي يا راه رفع اين كسالت رو پيشنهاد بدي .شايد  فقط بلد نيست تو اين دوره چكار كنه همين !!! 

مثلاچی بهش بگم؟

بگو بريم پياده روي خيلي وقته با هم تنهايي راه نرفتيم ،،

بريم لباس بچه ببينيم ايده بگيريم تا بعدا من برم خريد بدونم چيا بهتره ، ميوه ببريم پارك بخوريم يكمم هوامون عوض بشه وهزارتا كار ديگه كه دوس داري

بگو بريم پياده روي خيلي وقته با هم تنهايي راه نرفتيم ،، بريم لباس بچه ببينيم ايده بگيريم تا بعدا من ...

راس میگی من خودمم خجالت میکشم نمیگم البته قبل اینکه من بگم میگه خستم یاهواسرده منم گریم میگیره

بسه تمومش کن 😣😔😭