2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم یعنی چی من نزدیکانم باردارن خدا بزن تو کمرش با این حرفهاش

بهرحال عزیزم مشکلی نداره همه ی ما یه بار اشتباه رو تویه نی نی سایت کردیم حتی خود شما هم به من حرفی زدی که برام گرون تموم شد ولی خب الان تو تایپکتم و اصلا برام مهم نیست

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
اره با هزارتا نیش زبون حتما حقت لیاقتت که این روزگار گرفتارشدی

خیلی اشتباه کرد خدا این روز رو یادش نمیره مگه هرکس حاملست باید حرفی بزنه که یه نفرو ناراحت کنه😒خیلی کارش بد بوده

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
اگه ناخواسته دلتون شکستم ببخش اما حق نداره بم بگه لیاقتت

بخشیدم که اینجام💚شاید خدا لیاقتو جایی نشونش بده و این حرف خودشو اکو کنه تو قلبش و ذهنش و یادش بیاد اشتباه کرده

بخشیدم که اینجام💚شاید خدا لیاقتو جایی نشونش بده و این حرف خودشو اکو کنه تو قلبش و ذهنش و یادش بیاد ...

اعصابم خراب اگه ناخواسته ناراحتت کردم اون از قصد خیلی حرفها زد

خودش حاملست به پز میده میگه حقت تو  

انشاءالله به حق همین ماه عزیز و بحق امام رضا خدا خودش دامن تو و هرکسی که تویه انتظاره یه فرشته از خداست رو سبز میکنه💚😘😍منم از این حرفها خیلی شنیدم ولی تو واقعیت متاسفانه گذشت ها ولی من فراموش نکردم😔