2777
2789

چقدر راحت همه هم دیگرو قضاوت میکنن.

‌چقدر راحت یکی میاد از مشکلش میگه و مسخره ش میکنن.. چقدر راحت دل همو میشکنن.مثلا یکی میاد میگه من وزنم بالاس باردارم همه میان میگن وای تو چجوری زنده ای با این وزن واه ما۵۰کیلویم داریم از چاقی میترکیم ... و خوبیای خودشون به رخ هم دیگه میکشن‌. یکی میاد میگه ما حقوقمون ۷۰۰ تومنه .. بعد میان میگن وای شما چجوری دارین زندگی میکنین.. فخر فروختن کار درستی نیست‌. یکی میاد از ابراز احساسش ب یک حیوون میگه همه مسخره میکنن و چندتا حرف ناخوشایندم میزنن.... بیاین انسان باشیم... وقتی یکی از مشکلاتش میگه سعی کنیم ارومش کنیم و استرس اگه داره ازش دور کنیم.. نه اینکه نمک رو زخم بپاشیم‌. اون دسته ای هم که نمیتونن و بلد نیستن مرهم باشن 

.سکوت کنن و اون تاپیک رو ترک کنن..

ساده دل کسی رو نشکنید 

انسانیت_هم_آرزوست😑#   

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

لایــــــــــک 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السا چطوری وضعیت نی نی چطوره

سلام گلم خوبیم برا ۱۹ خرداد نوبت دکتر دارم😍😘

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

دل شکستن تاوان داره حتی توی نینی سایت و در مورد کسایی که نمیشناسیمشون.... مراقب باشیم زمین گرده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

حالا خدا نکنه سالی یک بار یک نفر یک تاپیک مثبت بزنه. بگه از خوشحالی‌هاتون بگید. از خوبی عزیزانتون بگید. از دلخوشی‌هاتون بگید. همه به صف می‌شن یاد بدبختی‌هاشون می‌افتند! این همه تاپیک برای بدبختی هست بس نیست؟ مساله پز دادن و غیره نیست!! مساله یه جور درک نادرست از موقعیت خودمون و بقیه هست. حال خودمون و بقیه را بد می‌کنیم. حالا هر بار به یک شکل...

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

تاپیک بغلی که بی چشم و رو هارو صدا کرده😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دل شکستن تاوان داره حتی توی نینی سایت و در مورد کسایی که نمیشناسیمشون.... مراقب باشیم زمین گرده

توی سایت دونفر بد جور دلمنو شکستن هر کاری میکنم نمیتونم فراموش کنم ولی فقط دعاشون کردم 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
سلام عزیزم هفته چندی؟ صدای قلبشو شنیدی؟

الان ۶ هفته ۳روزم .. هنوز برا قلب زوده😍