2777
2789
عنوان

سمپاشی و سمپاشی منازل

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 28 پست

سم پاشی منازل

خدمات سم پاشی و سمپاشی منازل در سایت سمپاشی پگاه در تمامی مناطق تهران انجام می شود.

در سال های اخیر یکی از مهمترین پیشرفت هایی که در زمینه پاکسازی محیط زندگی از شر انواع جانوران موذی صورت گرفته سمپاشی منزل است که بایستی حتما توسط یک شرکت متخصص و فرد با تجربه انجام گیرد.

سمپاشی منازل با استفاده از بهترین انواع سم و قیمت مناسب و تمامی اصول سمپاشی را از شرکت پگاه در تهران بخواهید. یکی از اصلی ترین اصول اخلاقی ما ارائه خدمات سمپاشی با قیمت رسمی اتحادیه است.

https://sprayer-pegah.com/خدمات-سمپاشی-منازل/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تا الان کلی شرکت سمپاشی رو امتحان کردین اما باز هم جواب نگرفتین و دوباره نیاز به سمپاشی دارین اما نگران نباشین چون منم همین مشکل رو داشتم و خونم پر از حشره شده بود اما وقتی با شرکت ماداکتو آشنا شدم واقعا از شر این موجودات رها شدم. سمپاشی منزل پیروزی

سمپاشی تارومار عااالیه 👌👌👌👌

هم قدیمه هم باسابقه و معتبره من هفته پیش شمارشو از یکی از همسایه ها گرفتم برای سمپاشی سوسک اومدن انجام دادن خیلی راضیم مشکلم کاملا حل شد خداروشکر خوبیش اینه بهم برگه ضمانت گارانتی یکساله دادن شمارشو میذارم 

۸۸۶۱۵۵۴۱

براي حفظ و نگهداري بهتر از محصولات، گياهان و درختان مي‌توانيد <a href="https://daskala.ir/product/%D8%B3%D9%85%D9%BE%D8%A7%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%BA%D9%88%D9%86%DB%8C-100-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9/">سمپاش فرغوني يونيک</a> را خريداري کنيد.

سمپاشی تارومار عااالیه 👌👌👌👌 هم قدیمه هم باسابقه و معتبره من هفته پیش شمارشو از یکی از همسایه ها ...

سلام منم از این شرکت خدمات گرفتم مشکل ساس و سوسک ریز داشتم و خداروشکر تو یه مرحله مشکلم حل شد.شماره تماس مسئول فنی این شرکت رو میذارم.

۰۹۱۹۰۴۰۹۷۵۸

سمپاشی تارومار عااالیه 👌👌👌👌 هم قدیمه هم باسابقه و معتبره من هفته پیش شمارشو از یکی از همسایه ها ...

سلام منم مشکل ساس و سوسک ریز داشتم که توی یه مرحله خداروشکر جناب مقدسی مشکل منو حل کردن شمارشونو میذارم.۰۹۱۹۰۴۰۹۷۵۸

بهترین  شرکت سمپاشی غرب تهران  شرکت سمپاشی معجزه هستش . البته تو کل تهران هم خدمات میده

بله کاملا درسته شرکت معجزه و تارو مار و سمکده مدیرشون جناب مقدسی عزیز هستن .شماره کاریشون. 

۰۹۱۹۰۴۰۹۷۵۸

سلام به همگی من سلطانی هستم . مدت چند هفته ای بود خونه ام رو کک و ساس گرفته بود . شاید چند نفر از شرکت مختلف اومدن و رفتن ولی باز بعد چند روز برگش داشتم . دیگه واقعا نامید شده بودم داشتیم خونه رو عوض میکردیم . تا اینکه یه اقایی رو از اینترنت پیدا کردم اسمش .آها جواد نیکو . اسمشو بزنید جواد نیکو سمپاس میاد . واقعا اینقدر کارش خوب بود که تصمیم گرفتم از این طریق کاری براش کرده باشم. از مشهد اومد اما از شرکتهای تهران بهتر بود . با اخلاق و منش واقعا خوب بود سه ساعته کارشو انجام داد . الان یک ماهه واقعا نجاتم داد . واقعا واقعا . اسمش جواد نیکو بزنید جواد نیکو سمپاش شمارشو پاک شده از گوشیم 

2790
2778
2791
2779
2792