2777
2789
توهم برنامه روزی کردی برای دختر دار شدن واینا یا نه 

نه گلم من باشگاه میرفتم پارسال تو فکر باردارشدن بودم اما الان فکرشم نمیکردم به نظرم فکر کنی بهش بدتر میشه واسه من که اینطوری بود

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوبه اون لحظه منکه لبخند به لبم اورد

عزیزم بذار اون لحظه که مثبت و میبینی و بغض میکنی و همزمان میخندی را تجربه کنی لذت بخش تر از همه چیز توی دنیاس

من میخواستم وقتی باردار شدم برم کفش یا پستونک بخرم بعد به شوهرم خبر بدم ولی وقتی صبح بی بی چک مثبت شد بغض کرده بودم و میخندیدم نمیتونستم حرف بزنم ۱۰ بار نفس عمیق کشیدم تا تونستم شوهرمو از خواب بیدار کنم بگم مثبت شد

اخه دلم دوتامون دختر میخاد

انشاالله خدا به دلتون نگاه میکنه و میده ولی هستند دکترایی که قبل بارداری نمیدونم چطوری تعیین جنسیت میکنند اما اطلاع دقیقی ندارم بپرس از کسی که میدونه

ایشالله شماهم بارداری برو ازمایش همین امروز

مرسی عزیزم ایشالله، از بس تو ذهنی خوردم میترسم برم منفی باشه، یه بی بی دیگه میذارم اگه مثبت بود فردا میرم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نگران نباش منم یه هفته قبل اینکه بی بی بزنم مثبت بشه بی بی منفی بود گفتم خوب پس عقب انداختن به خاطر ...

خدا رو شکر تو رو خدا دعا کن منم همینطوری بشم😍😍😍😍😍

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
خدا رو شکر تو رو خدا دعا کن منم همینطوری بشم😍😍😍😍😍

نگران نباش گلم به مثبت بی بی بیشتر میشه اعتماد کرد تا منفیش مامان خوشگل فکر این چیزا رو نکن برو تو فکر انتخاب اسم و وسایلش و اتاقش به خودت امید بده

نگران نباش گلم به مثبت بی بی بیشتر میشه اعتماد کرد تا منفیش مامان خوشگل فکر این چیزا رو نکن برو تو ف ...

الهی قربونت برم با حرفات پر از حس خوبم کردی😍😍😍😘😘😘😘😘