2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
وای دقیقا هفته ششم هستم دوروز پیش رفتم لکه هم اصلا ندارم گفت ساک وزرده هست اندازش هم خوب ولی فتال وق ...

من پریودم نامنظم بهداشت گفت ۸ هفته ای ولی نگفت نامنظمه بذار یه چیز دقیق تر حساب کنم رفتم دکتر تا رفتم داخل گفت ۸ هفته ای سونو بده اونم واژینال گرفت و گفت یه کیسه خالیه برو سونوگرافی بیرون ببین خارج رحم نباشه سکته کردم تا ساعت ۵ که رفتم سونو اونم گفت ساک بارداری ۶ میلی زیر ۵ هفته ولی کیسه زرده قلب جنین دیده نشد منم استرس گرفته بودم بعد سرچ کردم دیدم خیلیا اینطوری بودن بعد ۵ هفته کیسه زرده دیده میشه ولی مردم و زنده شدم

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شما چی گفتن

این دکترا و بهداشتا آدمو سکته میدن بخدا رفتم بهداشت میگه کیسه زرده دیده نشده امیدی نیست تشکیل بشه اگما سرچ کردم دیدم بعد ۵ هفته دیده میشه کیسه زرده فقط ساک۶ میلی بود تقریبا یک هفته پیش گفت دو هفته دیگه بیا اما میذارم چند هفته بگذره و میرم آدمو میکشند 

این دکترا و بهداشتا آدمو سکته میدن بخدا رفتم بهداشت میگه کیسه زرده دیده نشده امیدی نیست تشکیل بشه اگ ...

واقعا...انشالله که نی نی هممون سالم باشه من شنبه اول هفته هفتم هستم چون خیلی استرس دارم شنبه میرم سونو

واقعا...انشالله که نی نی هممون سالم باشه من شنبه اول هفته هفتم هستم چون خیلی استرس دارم شنبه میرم سو ...

گلم یکم صبر کن ۸ هفته یا دیرتر برو بعضی وقتا صدای قلبمو نمیشنوند باز استرس میگیری استرسم که خوب نیست