2777
2789
عنوان

بیاید بگید مقصر منم یاشوهرم

1106 بازدید | 142 پست

خانما دیشب همسرم پیام داد ساعت شش ک گوشیش داذه خاموش میشه نگران نشی میزنم شارز ماشینم بردم تعمیرگاه بعدش ساعت هفت پیام داد که اعصابم خورده خرجش رفته اینا دیگ هیییچ نگفت گوشیش دردسترس نبوددد تا نه شب ک اومد خونه اولین بارش بود دیرمیومد 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نه# دیر نیست

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بعد من روزه بودم هییچ نخوردم داشتم ازاستررس میمرددم زنگ زدم بابام وبرادرشوهرم بررن درمغازه دنبالش دیگ داشتم میمردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه اتفاقی افتاده که کسی مقصر باشه یا نه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بعد من روزه بودم هییچ نخوردم داشتم ازاستررس میمرددم زنگ زدم بابام وبرادرشوهرم بررن درمغازه دنبالش دی ...

واای مگه بچه س😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بعدش ساعت نه اومد من زنگ زدم بابام ک اومده وخداحافظ بدنم داشت میلرزیددد دم دررر اومد شروع کردددم جیغ ودادددک کجا بوددی چرا دیراومدیی اونقدرر جیغ زدددم چون واقعااا اولین بارش بود بی سابقه گفتم حداقلل باگوشی یکی زنگ میزدی خلاصه دعوای خیلی بدددی کردیم هرفحشی ب خونوادم زد منم تاتونستم فحشش دادم وقهریم حالمم خیلی بده اونقدرر بیشعوره حتی نگفت توشام نخورددی هییچ نخوردم هیچ

انقدبدم ميادهمه كاراموناوابسته شوهرميكنيم خوب ديراومدافطارميكردي اما كم ميخوردي تاهمسرت بيادباهم شام بخوريد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بعدش ساعت نه اومد من زنگ زدم بابام ک اومده وخداحافظ بدنم داشت میلرزیددد دم دررر اومد شروع کردددم جیغ ...

وااين وسط چرافحش خانوادت داد  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز