2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
من تهرانى م ها..... ولى چه فرقى داره شناسنامه مال تهران يا نه؟ وگاس كه نيست كه . اينجا همه جاش مثل ه ...

دانشگاه بندر با تهران یکیه؟ اونم زمان اونا که کنکورو بر میدارن

عزیزم برای کنکورش. سربازیش. ازمونای استخدامی که بومی گزینی شدن معلومه که فرق داره

ربطی نداره که دختر خوب

ازمون و ... رو از روی محل سکونت نگاه میکنن نه اینکه کجا به دنیا اومده طرف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم برای کنکورش. سربازیش. ازمونای استخدامی که بومی گزینی شدن معلومه که فرق داره

نه بابا، دوست همسرم شهرستانی، تازگی ازمون قبول شد، الان کارمند رسمی وزارت راه و شهزسازی تهران شده

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
بخش مراقبت های ویژه نوزادان

مگه برای همه نوزادا واجبه؟

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
دانشگاه بندر با تهران یکیه؟ اونم زمان اونا که کنکورو بر میدارن

من دانشگاه بندر رو نديدم ولى حالا يعنى اگه شناسنامه ش مال بندر باشه نميتونه بياد دانشگاه هاى تهران؟' همه ى اينا كه شما ميگى با تغيير سكونت حله نه شناسنامه

ربطی نداره که دختر خوب ازمون و ... رو از روی محل سکونت نگاه میکنن نه اینکه کجا به دنیا اومده طرف

بومی گزینی چند نمونس. اولیش محل تولده. بعد محل تحصیل. بعد دفترچه بیمه. هرکدوم که باشه قبوله. اینجوری یه شخص میتونه چندتا شهر رو انتخاب کنه. خودمم همینجوری استخدام شدم

این کار نکنم همون شهر خودت زایمان کن اینطوری هم خودت اذیت میشی وهم مامانت اذیت هست من که خانواده شوهرم ادعا خوب بودن داشتن همون ۱۰روز که مامان اینجا بود هم اشک مامان در آوردم و هم خودم چون خیلی ادعا میکردند که ما میفهمیم مامان تو نمی‌فهمه فقط انگار مامانم بلانسبت کلفت این ها هست که اینا دستور بدن ما فقط بگیم چشم با اینکه خونه خودم بودم (با مادر شوهرم توی یک ساختمان هستیم)وای خواهر شوهرم که از همه بدتر😤

به نظرمن که شهرخودت زایمان کنه مادرت هم کنارت هست بدون دغدغه .اینجوری نازهم داری که خانواده شوهرت بیان دیدن نوه شون

فکر 20 سال آینده رو هم نکن معلوم نیست چه اتفاقاتی بیفته به فکر زمان حال خودت باش

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
بومی گزینی چند نمونس. اولیش محل تولده. بعد محل تحصیل. بعد دفترچه بیمه. هرکدوم که باشه قبوله. اینجوری ...

ولی بیشترین امتیازش محل سکونت طرفه عزیزم

ولی من جات بودم همچین ریسکی نمیکردم اصلااا

اول اینکه خدای نکرده ممکنه تو هواپیما به خاطر ارتفاع حالت بد بشه

دوم اینکه یه ماه از قبل زایمان باید بیای خونه مادرشوهرت و حداقل تا ده روز حتی بیشتر بعد زایمان بمونی

سوما بعد از زایمان ادم هم حساس تره و هم دوست داره جایی باشه که راحت باشه و من به شخصه خونه مادرشوهر خیلی راحت نیستم

این کار نکنم همون شهر خودت زایمان کن اینطوری هم خودت اذیت میشی وهم مامانت اذیت هست من که خانواده شوه ...

منم خیلی از همین چیزاش میترسم. تو کل بارداریم مامانش یه زنگ نزده حالمو بپرسه

ولی بیشترین امتیازش محل سکونت طرفه عزیزم ولی من جات بودم همچین ریسکی نمیکردم اصلااا اول اینکه خدای ...

تازه اون یه ماه قبلشم شوهرم نمیتونه بمونه. باید بره سر کار