2821
2789

دقت کردی پروفایلامون یکیه😎

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگو اینطوری.ولی من واقعا دارم از زندگی کردن تو دنیا میترسم

می دونم جامعه خیلی بد شده ولی خب اینجا پر بازدید یعنی درآمد بیشتر برای سایت...😓😓😓

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

من که ب شخصه با خودم شرط کردم داخل هیچکدوم از این تاپیکای خیانت نرم آخه نصفش ک الهام گرفته ذهنشونِ،نصفشم ک حقیقت باشه جز بدبینی برای آدم چیزی نداره،بخدا ی مدت داشتم ب زمین و زمون شک میکردم از وقتی ک دیگه نخوندم باز خوب شدم

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

من یه بار تو گوشی شوهرم پیامکی دیدم متوجه شدم که با خانمی فقط در حد پیامک ارتباط داره الان که چند سال میگذره دارم مینویسم دستام میلرزه

البته خیانت خییییییلیییییی زیاد و همه گیر شده ولی بعضی ازین تاپیکا قابل هضم نیستن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

آخه من دیدم طرف اگه خودشم خیانت ندیده ب زور ماجرای خیانت خواهری،دوستی همسایه‌ای کسی رو میاد اینجا تعریف میکنه شایدم قصدشون پربازدید شدن باشه هم

من که ب شخصه با خودم شرط کردم داخل هیچکدوم از این تاپیکای خیانت نرم آخه نصفش ک الهام گرفته ذهنشونِ،ن ...

منم قصدم این بوده تو این تاپیکا نرم

اما از دوستام که این چیزا رو میشنوم روم تاثیر بدی داره متاسفانه😣