2777
2789
عنوان

کمکککککک😰😨😰

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
تازه عروسم شوهرم دیشب مهمون دعوت کرد منم سرکار میرم  ساعت دو رسیدم خونه خونه ام بازار شامه ...

عزیزم توکه بچه نداری خونت اصولا باید همیشه مرتب باشه که اگه یه وقت مهمون سر زده یا اینجوری اومد دیگه نگرانی بهم ریختگی خونه رو نداشته باشی. ساعت دو هم دیر نبوده واسه رسیدن به خونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه عروسم شوهرم دیشب مهمون دعوت کرد منم سرکار میرم  ساعت دو رسیدم خونه خونه ام بازار شامه ...

عزیز دل ❣️

چرا عصبانی و دلخور  شدید ؟ 

این پیشنهادی رو ک ب شما دادم ؛  ب همه میگم ... حتی خودمم موقع مهمونی چیزی رو تدارک می بینم ک واقعا توش مهارت دارم و قلق ش دستمه ....

الانم یا باید  یه غذای دیگه تدارک ببینید  یا تو زودپز  همون قیمه رو اصلاحش کنید  تا طعمش برگرده ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وااا خب معلومه بو لپه میگیره

تا حالا نشده بود ک آنطور بشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عزیزم توکه بچه نداری خونت اصولا باید همیشه مرتب باشه که اگه یه وقت مهمون سر زده یا اینجوری اومد دیگه ...

من معذرت میخام

خوب شد؟

تو ماه رمضون شما هم اگر برید سرکار

اونم کاری ک از ساعت هفت تا دو روی پاتون ایستادید و دارید حرف میزنید

قطعا قضاوت نمی‌کردید بنده رو

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من معذرت میخام خوب شد؟ تو ماه رمضون شما هم اگر برید سرکار اونم کاری ک از ساعت هفت تا دو روی پاتون ...

واییییی شما چقد عصبانی هستین و با دعوا حرف میزنین لحن من اصلا سر زنشگر نبود شما بد برداشت کردی . فقط یه پیشنهاد بود که تو اینجور مواقع دلهره خونه جمع کردن هم به کاراتون اضافه نشه که عادت بشه واسه بعدن که بچه دار شدی خود بخود دیگه اصلا وقت نداری و ....

حالام اگه ناراحت شدی ببخشید هرجور دوس داری همونکارو بکن