2777
2789
عنوان

مردا بعد طلاق بیشتر پشیمون میشن یا خانوما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31304 بازدید | 60 پست
برادرشوهر من وحشتناک پشیمان شد افسردگی گرفت جلو همه اشک میریخت این هفته با اعصاب خورد تصادف کرد الان ...

خانمش طلاق میخواست؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها شوهرم خودش تقاضای طلاق داد منم که دیدم منو نمیخواد دیگه همه چی رو بخشیدم که توافقی جدا شیم... ...

من جات بودم اصلا بهش فکرم نمیکردم منم جدا شدم خودم باور کن بهترین روزای زندگیم بود رفتم دانشگاه سر کار میرفتم خیلی خوب بود وقتی اون تو رو نمیخواد فکر کردن بهش یه کار بیهوده است به اینده ات فکر کن و واسه خودت تفریح کن لذت ببر از مجردی

بچه ها شوهرم خودش تقاضای طلاق داد منم که دیدم منو نمیخواد دیگه همه چی رو بخشیدم که توافقی جدا شیم... ...

عشق نیست عزیزم.وابستش بودی.

ایشالا یکی رو خدا جلو پات میذاره که قدر محبت هات رو بدونه.

فقط یه چی میگم ناراحت نشیا ....اشتباه کردی حق و حقوقت رو نگرفتی.

چون تو بهش مهر داده بودی مهریه حقت بود

من مجدد بعد ۶ سال ازدواج کردم الان میگم چه کاری بود کاش مجرد میموندم بهتره زندگی متاهلی درد سرم زیاد ...

از ادواجه دومت راضی نیستی؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
عشق نیست عزیزم.وابستش بودی. ایشالا یکی رو خدا جلو پات میذاره که قدر محبت هات رو بدونه. فقط یه چی م ...

اون فک میکرد من مهریمو میخوام بگیرم که نگهش دارم...گفت چه بگیری چه منو بندازی زندان من یک ثانیه دیگه بات نمیمونم...

اگه بدونی چه بدیایی بم کرد و موندم...اونوقت میگی خر بودی....پشیمون از مهریه نیستم....من مهرمو بخشیدم به خدا که خودش حق منو بگیره ازش...خیلی در حقم نامردی کرد...

بخدا دوسال عقد بودم...عروسی که نمیخواست بگیره...نصف خرج زندگیشو من میدادم...هرچی دلش میخواست براش میخریدم...تولدای آنچنانی براش میگرفتم...همه میدونستن میمردم براش...تازه بخدا خیلی ازش سر بودم ولی همیشه خودمو کوچیک تر میدیدم...انقد اذیتم میکرد...میگفت دوسم داره بعد بم کم محلی میکرد...گوشیشو خاموش میکرد نمیدونستم کجا میره...

تو عقد بودیم حامله شدم مجبور شدم سقط کنم چون بچه نمیخواست...مردم و زنده شدم...

اصن نمیدونی...نمیدونی....

من تو عقد جدا شدم  اصلا پشیمون نیستم  ولی نامزد سابقم خیلی پشیمونه،خانوادشم همینطور  ...

مام عقد کرده بودیم...

اما چون اون یه شهر دیگه بود زیاد پیش هم بودیم انگار ازدواج کرده بودیم...رابطه ام داشتیم...

از ادواجه دومت راضی نیستی؟؟

نمیدونم چی بگم شوهرم تحصیل کرده است مرد خوبیه جایگاه اجتماعی خیلی خوبی داره فقط اخلاقش یکم تنده البته اهل خشونت اصلا نیست فقط سختگیره شبیه نظامی هاست رفتارش خیلی همه چی باید طبق اصول پیش بره اما در عین دیکتاتور بودن خیلی هم عاطفی و مهربونه

مام عقد کرده بودیم... اما چون اون یه شهر دیگه بود زیاد پیش هم بودیم انگار ازدواج کرده بودیم...رابطه ...

دیگه بهش فکر نکن عزیزم 

سعی کن اگه بازم خواستی ازدواج کنی خیلی بیشتر از قبل دقت کنی