2777
2789
عنوان

شاباشای عروسیتونو کی جمع کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااا چقدر پررو مال عروس دوماده چکار ب اونا

برام صلوات میفرستی دوستم  

منم مامی بشم..

خدا الناتو حفظ کنه برات

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
مگه  داماد وعروس یکی نیستن مگه زنو شوهر منو تو داره مگه

نخیر شما میگین برای دامادِ یعنی اینکه میتونه هرجا خرج کنه 

ولی داماد نمیتونه این پولو مثلا برای خانوادش خرج کنه باید تو زندگی دونفره خودشون خرج بشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
منظورش اینه برای خودشه شاباش برای مادرشوهر

بگو شما مال طرف خودتونو جمع کنید ما هم مال طرف خودمونو! اگرم خیلی خواست ادا دراره هیچ کدومتون شاباش ندین! برا چی از جیب پدر و مادر فامیل شما دربیاد بره تو جیب مادرشوهر! شاباش هدیه به عروس و داماده! 

نخیر شما میگین برای دامادِ یعنی اینکه میتونه هرجا خرج کنه  ولی داماد نمیتونه این پولو مثلا برا ...

هرجا که نه برای زنذگی خودشون.بعدشم کسی که واقعا مرد باشه وبه فکرزندگیش هرجایی هم خرج کنه بلاخره حتما به نفع دوتاشونه که خرج کرده شایدماشین بخره شاید  خونه بخره

هرچی میکشم از خوبیامه...
برام صلوات میفرستی دوستم     منم مامی بشم.. خدا الناتو حفظ کنه برات

حتما عزیزدلم ان شاءا... خدا یه نی نی سالم صالح خوشگل باهوش با اخلاق و مهربون بهت بده❤❤❤

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
هرجا که نه برای زنذگی خودشون.بعدشم کسی که واقعا مرد باشه وبه فکرزندگیش هرجایی هم خرج کنه بلاخره حتما ...

حالا مگه شاباش چقدر میشه که باهاش ماشین و خونه بخرن

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

واسه مارو هم عقد هم عزوسی خواهرشوهرم جمع کرد،من اصلا راضی نبودم ازاین کار،عوضی همه ی کارارو میخواست خودش انجام بده تو عروسی اخرشبم بخاطر اینکه یکی از کارهارو خواهرانجام داد تو دلش مونده بود دعوا راه انداخت و خودشو کشید کنار مظلوم نمایی کرد،ازش متنفرم دل مامانم شکست بهش گفت عروسی مال ماست بی شعور خداشاهده ی هزاری کمک شوهرم نکردن

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش