2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علائم کم کاری تیرویید چیه

ریزش مو خشکی پوست از علائم واضحش ممکنه تو بعضی ها بروز نده ولی.پریود نامنظم چاقی واینا دیگه کم کار یعنی بدن کم کار میکنه نمیکشه کلا🤣🤣

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ریزش مو خشکی پوست از علائم واضحش ممکنه تو بعضی ها بروز نده ولی.پریود نامنظم چاقی واینا دیگه کم کار ی ...

آخه زیر چشای من پف کرده،،،یه دکتر گفت شاید از تیروییدت باشه،،،نمیدونم هنوز آزمایش ندادم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
علائمشوميگين  منم فك كنم دارم بايدبرم آزمايش بدم تابفهمم؟

تو گوگل سرچ کنی علائم کم کاری تیروئید مبینی من اونجا دیدم بعد گفتم من همه رو دارم هرکاری میکنم وزنم پایین نمیاد

تو گوگل سرچ کنی علائم کم کاری تیروئید مبینی من اونجا دیدم بعد گفتم من همه رو دارم هرکاری میکنم وزنم ...

آره دیگه چاقی هم علائمش و استپ کردن وزن یعنی هیچ جوره وزنت پایین نمیاد

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........