2789
عنوان

نت رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای مرسی من ظهر نتم تموم میشد از الان ناراحت بودم باز خوبه تا شب اینو دارم 😘😘😘😘

قربونت تا فردا میره 😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

نمیخواستم این حرف رو بزنم عزیزم ولی شما که ازفرط نداری وفقر دنبال اینترنت رایگان و لباس فروختن هستین بله.واقعا شما درحد من نیستین عزیزم.شمادنبال دست فروشیت باش گلم بهتره ازدخالت کردن توکار مردمه. اره ازنظر من دخالت کردن تو هربحثی که به ادم مربوط نیست کار هرزه های خیابونیه گلم.امیدوارم لباسات فروش برم عزیزم بتونی براخودت زندگی دست وپا کنی 😊😊😊😊

خدانگهدار عزیزم😊😊😊😊

نمیخواستم این حرف رو بزنم عزیزم ولی شما که ازفرط نداری وفقر دنبال اینترنت رایگان و لباس فروختن هستین ...

حق باتوئه 🙄😏

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نمیخواستم این حرف رو بزنم عزیزم ولی شما که ازفرط نداری وفقر دنبال اینترنت رایگان و لباس فروختن هستین ...

گشتی دنبال تاپیکای من ببینی ک از شوهر و خونوادش و خونه زندگیم گفتم‌نتونستی پیدا کنی 😂😂😂😂😂😂 بگرد هنوز ناامید نشو 

گشتی دنبال تاپیکای من ببینی ک از شوهر و خونوادش و خونه زندگیم گفتم‌نتونستی پیدا کنی 😂😂😂😂😂😂 بگر ...

😊😊😊😊

نه دیدم خیلی فقیر ونداری دنبال اینترنت رایگان و دست فروشی هستی عزیزم دلم برات سوخت گفتم حق داری دنبال اینطور  باشی😊خدانگهدار گلم

😊😊😊😊  نه دیدم خیلی فقیر ونداری دنبال اینترنت رایگان و دست فروشی هستی عزیزم دلم برات سوخت گ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂