2777
2789
عنوان

خیلی سرد شدم😢😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 47 پست
منم مثل شما شدم نمیدونم چمه و چرا اصلا هیچ حس و حالی نسبت به زندگیم ندارم 

دقیقا من دو روزه از بس گریه میکنم چشامو ببینی غش میکنی پف کرده

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
منم مثل شما شدم نمیدونم چمه و چرا اصلا هیچ حس و حالی نسبت به زندگیم ندارم 

خیلی دلم براش میسوزه ولی دست خودم نیست

همه دنیام همسرم و پسر کوچولوم و تو دلیمه😍 لطفا برای سلامتیشون صلوات بفرستید😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا خسته شدى ,يه چند روز تنهايى برو سفر ازش دور باش ,

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
الان نزدیک به یکساله گاهی درست میشه اما دوباره بر میگرده به روال اول 

افسردگیه عزیزم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

من همینطوری بودن افسردگی داشتم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خب برو دکتر بعضی ویتامین ها هست که کمبودش باعث تند خویی و کاهش میل میشه

دکتر هر ماه میرم بخاطر کیست تخمدان ولی خجالت میکشم مشکلمو بهش بگم

همه دنیام همسرم و پسر کوچولوم و تو دلیمه😍 لطفا برای سلامتیشون صلوات بفرستید😘

منم همینطور بعضی وقتا دلم به حال خودم و زندگیم میسوزه آخه اینجور نبودم یه آدم شاد و سر حال و تر و تمیز  که به کار خونه میرسید اما الان دست و دل به هیچ کاری ندارم پیش مشاور هم نمیتونم برم آخه توی شهرمون فکر میکنن مشاور همون روانشناسه و تو یه روانی که میخوای بری پیشش