2777
2789
عنوان

باردارم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست
نه فکر نکنم گنفی بشه یه خط پررنگ و واضحی بود 

حالا واسه ایشون ایشالله که مثبته ولی میگم تو بعضی موارد امکانش هس که جواب تست کاذب باشه

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
اخی عزیزم منم ۳ ماه پیش ک فهمیدم باردارم انقد گریه کردم تازه ۶ ماه بود عروسی کرده بودم شوهرم بچه میخ ...

نه سقط فکرشم نکن. چون به نوعی قتل به حساب میاد وبعد ها مشکل پیدا میکنی.

بابا کلی خدارو شکر کن. باهاش حرف بزن .اصلا حس خیلی خوبیه فکر کن یکی دیگه تو وجودت داره شکل میگیرع تکون میخوره.

حسش میکنی.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی من میشدم 😭😭😭😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
اره

خب الان که نمیشه کاری کرد توکلت به خدا باشه تا ویارات شروع نشده یه مسافرت کوتاه برو با همسری بزار روحیت عوض بشه بعدم این ببم و امیدها تو بارداری اول طبیعیه مخصوصا با تغییرات هورمونی شدید اول بارداری کم کم بهتر میشی و وقتی سیسمونی رو اماده کرده دلت غنج میره کی بدنیا میاد و تو این لباسهای خشگل میبینیش

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ممكنه بي بي مثبت باشه آز منفي؟

من اینطوری شدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
نه سقط فکرشم نکن. چون به نوعی قتل به حساب میاد وبعد ها مشکل پیدا میکنی. بابا کلی خدارو شکر کن. باها ...

کلا بچه دوس نداشتم اما الانم مواظبشم فقط وقتی میبینم بقیه انقد ذوق دارن و من ندارم ناراحت میشم سعی میکنم ولی اصلا بهش حسی ندارم

کلا بچه دوس نداشتم اما الانم مواظبشم فقط وقتی میبینم بقیه انقد ذوق دارن و من ندارم ناراحت میشم سعی م ...

وقتی به شکمت لگد کوچولو زد یاصداشو شنیدی بعد ذوقشو میکنی.

تبریک میگم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
چرا ماها ک فاصله سنی مون با مادرامون کم بود اینقدر رابطه مون صمیمی نبود!خیلی دوسش دارم ولی فقط کتکاش ...

من اوایل سخت بود برام مامانم خیلی کمکم کرد.مثلا اقلا هفته ای یه روز دخترمو مامانم نگه میداشت من به کارام برسم آرایشگاه برم به خودم برسم یا مهمونی وگردش برم.بزرگتر که شده شبها هم میمونه خونشون .واقعا اگه کمکای مامان بابام وشوهرم نبود کم میاوردم شاید منم عصبی یا افسرده میشدم

من اوایل سخت بود برام مامانم خیلی کمکم کرد.مثلا اقلا هفته ای یه روز دخترمو مامانم نگه میداشت من به ک ...

درسته بچه توی سن کم هم اصلا خوب نیست

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
من اینطوری شدم 

عععع! راستش زنداداش من بچه اولش يكسالشه، ديروز زده مثبت شده، حالا اميدواره ك غلط باشه. چ دليلي داره ك اشتباه نشون ميده؟

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
چرا ماها ک فاصله سنی مون با مادرامون کم بود اینقدر رابطه مون صمیمی نبود!خیلی دوسش دارم ولی فقط کتکاش ...

دقيقا درست ميگن مادرتون عزيزم. الان از نظر روانشناسي ثابت شده مادرايي كه توي دهه سي بچه دار ميشن، بچه هاي باهوشتري دارن و روابط بهتري با بچه هاشون دارن. البته نه اينكه مادراي جوونتر مادراي خوبي نباشن، ولي بايد بيشتر مطالعه كنن.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم