2777
2789
نه بابا....بچه سومم ناخواسته بود...دوتاپسرشیطون دارم

ای جونم

خدا حفظشون کنه الهی،دست راستت بیاد زیر سر من.ماشالله خودت و همسرت قوی هستین 😍😍😍😇😇😇😇

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم خدا حفظشون کنه الهی،دست راستت بیاد زیر سر من.ماشالله خودت و همسرت قوی هستین 😍😍😍😇😇😇😇

عزیطم...انشاالله خدابهت یه دختروپسرسالم وسلامت هدیه کنه....آره همه نوه هاشدن پسرطرف شوهرم۱۱تاپسر۱نوه دختر طرف خودمم ۴تانوه پسر...حسرت دخترمونده به دلم ازاولی منتظردختربودم اماحکمت خداست دیگه....من دیگه بچه نمیخواستم اصلن توانشوندارم...اماچاره ای نیست جزشکر

عزیطم...انشاالله خدابهت یه دختروپسرسالم وسلامت هدیه کنه....آره همه نوه هاشدن پسرطرف شوهرم۱۱تاپسر۱نوه ...

هزیزم 

خدا توان و روزیش رو میده،این مدل سعادت نصیب همه نمیشه،خدا رو شکر،اطرافیانتون سیگاری هم هستن یا نه که انقدر هزارماشالله پسر دار شدید؟؟؟شوهر من متاسفانه کارش عمران و پروژست،همه ی همکاراش سیکاری هستن ،اینم هروقت میخواد نکشه ی دونه بهش تعارف میکنن تا شب ی عالمه میشه 

به نظرت با سیکار میشه پسر دار شد؟؟

هزیزم  خدا توان و روزیش رو میده،این مدل سعادت نصیب همه نمیشه،خدا رو شکر،اطرافیانتون سیگاری هم ...

اگه خدابخوادچراکه نشه...نه اطرافیان ماکسی سیگاری نیست ا..امافکرکنم یه جاخوندم کسایی که درمعرض سیگارهستن احتمال پسرشدنشون کمتره....اگه پسرمیخوای یارژیم بگیر یاآی وی اف

اگه خدابخوادچراکه نشه...نه اطرافیان ماکسی سیگاری نیست ا..امافکرکنم یه جاخوندم کسایی که درمعرض سیگاره ...

ivf که همسرم قبول نمیکنع 

رژیم هم ی چیزهایی دست و‌‌ پا شکسته گرفتم،تا ببینم خدا چی بخواد🤲🤲🤲

ivf که همسرم قبول نمیکنع  رژیم هم ی چیزهایی دست و‌‌ پا شکسته گرفتم،تا ببینم خدا چی بخواد🤲🤲🤲

انشاالله...هیچ چیزی بالاترازخواست خدانیست..انشاالله اگه مصلحتت باشه بهت میده...دعاکن خدابه منم یه دخترسالم وصالح بده آرزوبه دل نمونم 🤲

انشاالله...هیچ چیزی بالاترازخواست خدانیست..انشاالله اگه مصلحتت باشه بهت میده...دعاکن خدابه منم یه دخ ...

الهی امین 

نی نی شما ۹۹ درصد دختره گلم 🤲🤲🤲مبارک باشه.

ivf که همسرم قبول نمیکنع  رژیم هم ی چیزهایی دست و‌‌ پا شکسته گرفتم،تا ببینم خدا چی بخواد🤲🤲🤲

رژیمم سفت وسخت بگیربه شوهرت گرمیجات بده بخوره لبنیات کلاحذف کن...روزتخمک گذاری اقدام کن...تلاشتوبکن بقیشوبسپاربه خدا

رژیمم سفت وسخت بگیربه شوهرت گرمیجات بده بخوره لبنیات کلاحذف کن...روزتخمک گذاری اقدام کن...تلاشتوبکن ...

مرسی عشقم 

الهی همه به خواسته هاشون برسن،همچنین شما 

انشالله تولد گل دخترت 🥰🥰❤️❤️❤️🤲🤲🤲

خداازدهنت بشنوه دعاکن دخترباشه یه سفره صلوات داریم تخصصش بارداریه...یه سفره به نیتت پهن میکنم هرحاجت ...

مرسی عزیز دلم 

خیلی لطف میکنی 

منم ی عالمه صلوات میفرستم برای سلامتی خودت و نینیت 

اسمم شادی هستش خواستی برام‌دعا کنی 🤲🤲🤲

خداازدهنت بشنوه دعاکن دخترباشه یه سفره صلوات داریم تخصصش بارداریه...یه سفره به نیتت پهن میکنم هرحاجت ...

حالا دختر دار که شدی تازه میفهمی که عشق بعنی چی😇😇😇❤️❤️❤️البته خدا گل پسرات رو حفظ کنه ولی دختر هم ب جیز دیگه است😊😊🥰

حالا دختر دار که شدی تازه میفهمی که عشق بعنی چی😇😇😇❤️❤️❤️البته خدا گل پسرات رو حفظ کنه ولی دختر هم ...

باورکن ما۳تاخواهریم ارزوم بوده دخترداشته باشم هم خودم هم شوهرم....نمیدونم دیگه خداچقددعاهامونه شنیده باشه...خداپسراموبرام حفظ کنه خیلی شیرینن اماهرگلی بویی داره....ای خدایعنی میشههههه