2777
2789
عنوان

❤😊معرفی👈 فیلم 😊❤

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 69 پست
سرگذشت عجیب بنجامین باتن  استخوان های دوست داشتنی  اتاق  allied2016 پد من

allied  داستانش چیه؟

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تگزاس خیلی باحاله

ولی لازانیا رو به نظرم نبینید😐 من بعد از دیدنش خیلی حس بدی داشتم احساس میکنم طنز خیلی لوسی بود

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
مونته کارلو  _دیکتاتور (طنز )

وااای دیکتاتووورر...چقد بعد از دیدنش اعصابم خورد بودددد

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
allied  داستانش چیه؟

برد پیت بازی کرده زمان جنگ جهانی دوم که بعدن میفهمه زنش که عاشقانه همو دوست داشتن خبرچینه دشمنه ! خیلی فیلمشو دوس دارم

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

Neighbours1/2 هردوش عالللللیه خیلی دوسش داشتم... دوباره اینم با خانواده نبینید😂

موضوعش چیه

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

بخدا من امشب همه اینایی ک معرفی کردیدو دان میکنم😂❤

با خانواده نمیبینیم حالا بگو میشه ماه رمضونی با زبون روزه دید  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
موضوعش چیه

طنزه

درمورد یه زن و شوهر که یه بچه کوچیک دارن اسباب کشی میکنن یجا ولی یه همسایه ی پر سر و صدا و پارتی کن میاد کنارشون و خیلی دردسر ایجاد میشه براشون خیلی طنزه خیییلی باحاله