2777
2789
وای نه چیه اینجوری اصلا عین ادم بزرگاس به دل نمیشینه بعضی بچه ها در عین رعایت شعور و ادب و فرهنگ اون ...

نمی دونم چرا همه دوس دارن همینو بگن با اینکه خیلی برای نظرتون احترام قاىلم اما بنظرم شما اشتباه میکند..آدرینا خیلی به موقع تشکر میکرد و تنوع داشت تو حرفاش این یعنی اینکه یه چیزی از پدر و مادرش یاد نگرفته و بیاد بگه بلکه این نحوه ی حرف زدن نشان دهنده ی پشتکار پدر و مادرش در اموزش و تربیت دخترشون بوده...این دختر انقدر پرباره و این یعنی میتونه از پس خودش بر بیاد و تو جامعه میتونه از حق خودش دفاع بکنه...مث بچه های دیگه نیس که کنج اتاقش نشسته باشه و نهایت استعدادش بازی کردن با تبلتشه...به نظرم تربیت این دختر با فکر بوده و این دختر خیلی خوب بار اومده...به نظر نمیاد یه دختر نه ساله ی کلاس سومی خیلی باید لحن و حرکات بچگونه داشته باشه...دختر نه ساله ی این مدلی خیلی هم دوست داشتنی چون درک و فهم و تربیتش بالاس و همهی ادما اینو دوس دارن..

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چرا همه دوس دارن همینو بگن با اینکه خیلی برای نظرتون احترام قاىلم اما بنظرم شما اشتباه میکن ...

نمیدونم من کلا از این مدل بچه ها خوشم نمیاد نه به خاطر اینکه با ادبه نه ...بازم میگم پررو بودن و ادای بزرگترارو دراوردن خیلی با با ادب بودن متفاوته ،بازم نظرا متفاوته این نظر منه

نمیدونم من کلا از این مدل بچه ها خوشم نمیاد نه به خاطر اینکه با ادبه نه ...بازم میگم پررو بودن و ادا ...

میتونم بپرسم با ادب بودن یه بچه از دیدگاه شما چه شکلیه؟؟؟

این بچه نه بی احترامی کرد نه پررو بازی دراورد فقط جواب میداد و حرف میزد همین...

وااا انقد بلبل زبونی!!!!!

حالا اگه همینجور میومد فقط اجرا میکرد میرفت میگفتین چقد بی ادبه حرف زدن بلد نیس اگر ی تشکر کنه سوالی ازش میپرسن جواب میده میگین بلبل زبونه بیشتر از سنش حرف میزنه😐

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
میتونم بپرسم با ادب بودن یه بچه از دیدگاه شما چه شکلیه؟؟؟ این بچه نه بی احترامی کرد نه پررو بازی در ...

وا شما حالا مگه از اطرافیانش هستین انقدر طرفداری میکنین؟من دوروبرم بچه ی باادب شیرین زیاد دیدم این یکی به دلم ننشسته زور که نیس 

وا شما حالا مگه از اطرافیانش هستین انقدر طرفداری میکنین؟من دوروبرم بچه ی باادب شیرین زیاد دیدم این ی ...

باشه عذر میخوام ...فقط میخواستم بدونم چرا همه میگن پرروعه اما دلیل منطقی ای پیدا نکردم ظاهرا...بارم ممنون ببخشید چند بار پستتو ریپلای کردم موفق باشین