2777
2789
اگه سالی یکبار باشه خوبه بعد مرور زمانش بیشتر نمیشه؟

نه عزیزم.چون پوست عادت به چروک کردن پسدا میکنه که خط میفته.مثلا اینقد طرف اخموا که بعد مدت کوتاهی خط اخم پیدا میکنه.اما اگه اخم نباشه خطی هم نیس.و اگه نشه خط انداخت اخمو هم باشی چروک نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم.چون پوست عادت به چروک کردن پسدا میکنه که خط میفته.مثلا اینقد طرف اخموا که بعد مدت کوتاهی خط ...

من که اخم نمیکنم خط لبخند دارم رفته رو اعصاب دارم افسرده میشم

دکتر برو مشاوره بگیر ولی کرم های مخصوص صدچروک  و رسیدگی با داروهای گیاهی رو امتحان کن البته این ...

صورتم خیلی خوب بود خیلی کمتراز سنم نشون میدادم ولی بخاطر مشکلات این دوسه سال اخیر پیرشدم

صورتم خیلی خوب بود خیلی کمتراز سنم نشون میدادم ولی بخاطر مشکلات این دوسه سال اخیر پیرشدم

مشکلات و غم و غصه خیلی بده و هورمونات هم میریزه بهم سعی کن خودت رو از غم دور کنی صورتت هم شادابی اش بر میگرده .حتما هم به پوستت برس

مشکلات و غم و غصه خیلی بده و هورمونات هم میریزه بهم سعی کن خودت رو از غم دور کنی صورتت هم شادابی اش ...

اشتباه کردم خودمو رها کرده بودم و فقط زانوی غم بغل کرده بودم داغون شدم

اشتباه کردم خودمو رها کرده بودم و فقط زانوی غم بغل کرده بودم داغون شدم

حالا دیگه گدشته از الان خودت رو دریاب اگه به پوستت برسی و جلوگیری کنی از این وصعیت دیگه مجبور به هزینه واسه فیلر و بوتاکس هم نداری

حالا دیگه گدشته از الان خودت رو دریاب اگه به پوستت برسی و جلوگیری کنی از این وصعیت دیگه مجبور به هزی ...

آره باید زودتر برم دکتر متخصص

ممنون برام وقت گذاشتی🌷🌷