2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

496 بازدید | 63 پست

😐علیک السلام حتما باید اینطوری بیارمتون تو تاپیک ....۴۰ نفر میخایم بشیم دعا بخونیم و ختم تا ۴۰ روز برای حل مشکلا کیا پایه اند؟

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هستم ختم چی؟

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت
بمیر..

گناه دارم ولی خدایی  دارم وق میکنم از مشکلاتم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...