2777
2789

سلام خانومای گل

امروز انقد تاپیک زدم خودمم کلافه شدم شما به بزرگیتون ببخشید 

میشه در حق مظلوم ترین قشر این کشور یه لطفی بکنید؟

کنکوری بودن بعد کار توی معدن سخت ترین کار دنیاس

نه-به_سهمیه_ناعادلانه#  

نه#  -به_ژن_خوب

برید یکی ازین دوتا لینک پایین...شماره نماینده شهرتونو پیدا کنید بهش پیام بدید یا زنگ بزنین تا با تعویق کنکور موافقت کنه

http://forum.konkur.in/attachments/87423d1558282521-شماره-نماینده-ها.pdf

https://www.namaname.com/1396/09/04/شماره-تماسموبایل-نمایندگان-مجلس/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا تعویق کنکور کجا بود؟؟پارسالم زلزله کرمانشاه اومد عقب ننداختن ولی سهمیه دادن.امسالم سهمیه میدناگه بخواد عقب بندازه که دیگه کی نتایج و انتخاب رشته و....میشه؟

خودم مینوشتم با اهنگ میخوندمش  چون اگ سهمیه بدن عادی ها بدبخت میشن

خوشبحالت پزشکی چه سالی قبول شدی؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ای بابا تعویق کنکور کجا بود؟؟پارسالم زلزله کرمانشاه اومد عقب ننداختن ولی سهمیه دادن.امسالم سهمیه مید ...

فدات شم پارسال 3تا شهرستان بود...امسال 24تا استانه و هر استان 5-6تا شهرستان

دیگه سهمیه باشه عادی ها واس کیک خوردن باید برن سر جلسه 

سنجش گفته میتونه یکم زودتر جمعش کنه اینکارارو

ارشد هم به تعویق افتاد...مث ارشد دانشگاه یک هفته دیرتر برگذار میشه

خوشبحالت پزشکی چه سالی قبول شدی؟

از تلاشم واسه قبول نشدن سهمیه معلوم نیس؟ 

ورودی 97 ام

و بخاطر سهمیه زلزله قبولی من از حدی ک انتظارشو داشتم یکم بدتر شد 

همه بدتر شدن 

واس همین میگمم تعویق باشه

هیع😲😲😲راست میگید اصلا حواسم نبود که امسال بیشترن.خب اگه بخواین بگیم نه به تعویق کنکور خب اونوقت ا ...

برای همینه من دارم اینجا اصرار میکنم همه حتی اوناییک کنکور ندارن به نماینده هاشون زنگ بزنن تعویق رای بیاره 

راه دیگه ای نیست متاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792