2777
2789
عنوان

تبریک میگم...تا الان خوب پیش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال به اونایی شیش ماهم جبهه بودن سهمیه رزمندگان دادن پنج درصد 13هزار نفر ازاینا رفتن تو صف کمسییو ...

بخاطر همین اگ سهمیه جدید اضافه بشه مناطق بدبخ میشن

نه-به_سهمیه_ناعادلانه#

یه ماه بیشتر بخونی بهتره تا سهمیه بدن بیچاره مون کنن

ایقد برنامه ریزی کرده بودم واسه ۴۵ روز دیگ ک کنکورو بدم بره:(

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
خوبه سهمیه بگیرن همه ماهم بدون سهمیه کنفیکون بشیم؟؟؟😞

اونم حرفی

پارسال سهمیه ها قاطی پاطی بود تررر خورد ب رتبه ها:(

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
خب اگه زمانو بیشتر کنن  ک باز ب ضرره سیل زده هاس اونوخ بقیه م بیشتر میخونن

عزیزم اگ سهمیه بدن استفاده اش واسه ی آقازاده هاس نه روستاهای سیل زده 

اینجا ایران است 

اگ تعویق باشه اونام میتونن خودشونو جمع و جور کنن

درضمن تعویق خواست خود سیل زده هاس+مناطق

بخاطر همین اگ سهمیه جدید اضافه بشه مناطق بدبخ میشن نه-به_سهمیه_ناعادلانه#

زورتو بزنید ولی بعید میدونم اینا بچه هاشون موندن چندسال پشت کنکور تا نفرستنشون دانشگاه ول کن نیستن

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
ایقد برنامه ریزی کرده بودم واسه ۴۵ روز دیگ ک کنکورو بدم بره:(

گلم بعد کنکور ک قرار نیس چیزی کشف و اختراع کنی 

پس بهتره جلوی سهمیه گرفته بشه لااقل بدبخ نشی بخاطر افتضاح قبولیا

دو کنکور نمیشه کلی اعتراض میفته ک این آسون بود اون سخت بود و کلی حرف دیگ

حالا چقد عقب بیوفته؟

عزیزم اگ سهمیه بدن استفاده اش واسه ی آقازاده هاس نه روستاهای سیل زده  اینجا ایران است  ا ...

روحیه شون چی میشه؟

میدونید چقد سخته دوباره بخوای خودتو پیدا کنی و ادامه بدی

بعدشم آقازاده ها چ سهمیه باشه چ نباشه 

رو  سر ملت جا دارن😑😑😑

زورتو بزنید ولی بعید میدونم اینا بچه هاشون موندن چندسال پشت کنکور تا نفرستنشون دانشگاه ول کن نیستن

عزیزم بخاطر اینک امسال انتخابات مجلس پیش رو هست و کنکوریا حق رای دارن یکم دارن باهاشون راه میان

گلم بعد کنکور ک قرار نیس چیزی کشف و اختراع کنی  پس بهتره جلوی سهمیه گرفته بشه لااقل بدبخ نشی ب ...

اره منم بین سهمیه و تعویق نظرم رو سهمیس!

نوادگان شهدا هم ک امسال سهمیه دارن حالا شما حساب کن هرکدوم پنجتا نوه داشته باشن اوضاع چی میشه

خدا بکششون

بقران امسال به منم سهمیه دادن من دلم نشد استفاده کنم 

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز