2777
2789
عنوان

تبریک میگم...تا الان خوب پیش رفته

295 بازدید | 45 پست

نه-به_سهمیه_ناعادلانه#

براساس تاپیکایی ک قبلا در مورد تعویق کنکور زدم

الان قراره طرح تعویق به کنکور بره صحن علنی و سه شنبه از همه ی نمایندگان رای گیری بشه 

خواهش میکنم چند دقیقه ای وقت بذارین و با نماینده شهر خودتون طی تماس یا پیام درخواست تعویق داشته باشین

https://www.namaname.com/1396/09/04/شماره-تماسموبایل-نمایندگان-مجلس/

وای خدا😭😭کی تحمل داره یماه دیگه بشینه بخونه اخه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال به اونایی شیش ماهم جبهه بودن سهمیه رزمندگان دادن پنج درصد

13هزار نفر ازاینا رفتن تو صف کمسییون واسه تعیین درصد جانبازی

ازجمله پدر شوهر من ک ایشون هیییچ عیبی ندارن بهشون سهمیه جانبازی دادن

حالا شما حساب کن این13هزار نفر هرکدوم دوتا بچه هم داشته باشن.... خدا بده برکت

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏

یه ماه بیشتر بخونی بهتره تا سهمیه بدن بیچاره مون کنن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خوبه سهمیه بگیرن همه ماهم بدون سهمیه کنفیکون بشیم؟؟؟😞

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

عزیزم سهمیه بدن ک مجبوری 12ماه خونه بشینی

😭😭😭سهمیه هم ندن

کنکور سیل زده هارو ب تعویق بندازن ای خدا چه بدبختی گیرکردیم ما کنکوریا

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
2790
2778
2791
2779
2792